Ενυδάτωση στα “άκρα”

Η επιδερμίδα, προσώπου και σώματος, και κυρίως των ποδιών χρειάζεται υγρασία, ανεξάρτητα αν είσαι όλη μέρα στη θάλασσα ή φοράς παπούτσια. Για αυτόν τον λόγο εφοδιάζεστε με ενυδατικά τζελ και κρέμες… Ώστε να τις χρησιμοποιείτε καθημερινά, πρωί και βράδυ, ώστε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές όλο τον χρόνο. Δεν αμελούμε την περιποίηση των άκρων, αντιθέτως δίνουμε παραπάνω έμφαση ώστε να μην αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα που θα είναι αρκετά δυσάρεστα. Όπως ανοίγματα ή ερεθισμούς. Προτείνουμε λοιπόν τις κατάλληλες κρέμες για full ενυδάτωση και δροσιά!

Eubos Urea Foot Cream

Τα σκασίματα των άκρων συνήθως οφείλονται από την καθημερινή επαφή με τον ήλιο και την αμμουδιά στην διάρκεια των διακοπών. Ακόμη και αν έχετε επιστρέψει εδώ και καιρό, με τις θερμοκρασίες στα ύψη μπορεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικά σκασίματα το ίδιο πρόβλημα. Μια κρέμα με ουρία είναι ένα τέλειο boost για την προφύλαξη ή ακόμη και την επούλωση εάν αντιμετωπίζετε ήδη το πρόβλημα. Η κρέμα ποδιών Eubos με ουρία,δεσμεύει την υγρασία του δέρματος. Είναι κατάλληλη για το ξηρό και τραχύ δέρμα, τις ραγάδες και τις σκληρύνσεις του δέρματος των ποδιών. Επίσης, δρα κατά των κάλων και εμποδίζει το σχηματισμό νέων. Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος έως και 60%. Λειαίνει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύοντας την ανανέωσή του. Δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές, λανολίνη, και paraben.

Gehwol Med Salve for Cracked Skin

Είναι μια δεύτερη επιλογή, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την έντονη ξηρασία. Μαλακώνει τις σκασμένες πτέρνες, θρέφει και αναπλάθει το δέρμα του πέλματος. Αποκαθιστά τη φυσική υφή της επιδερμίδας και προστατεύει από τις φλεγμονές. Τα αιθέρια έλαια λεβάντας και δενδρολίβανου συνεισφέρουν στην άμεση αποτελεσματικότητά της. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης οι σκασμένες πτέρνες επανέρχονται στην φυσική τους κατάσταση! Επιπλέον, είναι κατάλληλη και για περιπτώσεις ξηροδερμίας του ποδιού και σκληρύνσεων του πέλματος, που οφείλονται στο σακχαρώδη διαβήτη.

Μην αμελείτε την περιποίηση σας διότι αρκετές φορές αισθανόμαστε κόπωση χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πως προέρχεται άμεσα από τα άκρα…

Featured image: unsplash.com/@apostolosv

You may also like