Ενυδάτωση: το σημαντικότερο βήμα καθημερινής περιποίησης

Οι beauty experts -αλλά και η μητέρα μας- έχουν “κουραστεί” να μας γράφουν πόσο σημαντικό είναι να πλένουμε το πρόσωπό μας το πρωί και να βάζουμε τις κατάλληλες κρέμες που χρειάζεται επιδερμίδα μας.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου, αποτελεί το σημαντικότερο βήμα περιποίησης ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η βλάβη της υπεριώδους ακτινοβολίας αλλά και η φθορά της θάλασσας προκαλεί θαμπή όψη.
Με τη σωστή ενυδάτωση, η επιδερμίδα αποκτά υγιή και λαμπερή όψη καθώς επίσης αναστέλλει τη πρόωρη γήρανση που προκαλεί η φθορά της υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία είναι υπεύθυνη για λεπτές γραμμές αλλά και την εμφάνιση δυσχρωμιών.


Η Deep Hydration Face Cream, βαθιάς ενυδάτωσης της επαγγελματικής σειράς περιποίησης της Zealots of nature περιέχει υαλουρονικό οξύ, το οποίο σχηματίζει ένα αόρατο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας  κρατώντας το έτσι ενυδατωμένο και προστατευμένο. Ενισχύει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που αποτελούν βασικούς παράγοντες που διατηρούν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της Zealots of nature, αποτελούνται από μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής περιποίησης, με βασικό συστατικό το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, για ολοκληρωμένη κάλυψη των φυσικών αναγκών του προσώπου και του σώματος σε όλα τα στάδια φροντίδας του.

Ανακαλύψτε την 24ωρη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης στα καταστήματα COCO-MAT

You may also like