Επίμονα σημάδια σε λιπαρές επιδερμίδες

Είναι κάποιες φορές που πραγματικά σου έρχεται απελπισία όταν βλέπεις ότι εμφανίστηκε στο πρόσωπο σου ένα κατακόκκινο σπυρί και δεν ξέρεις πως να το καλύψεις ή άλλες φορές παίζοντας με τα παιδιά σου να έχεις φύγει με αγκωνιά στο μάτι κατά λάθος και έχει γίνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αυτό νομίζω είναι το πιο συγκλονιστικό και εύχομαι να μην σας τύχει. Είναι ένα πράγμα που αντιμετωπίζουμε συχνά οι make-up artists στη δουλειά μας. Τα στάδια ακμής κατά την διάρκεια της δουλειάς μας είναι το πιο συνηθισμένο, όπως επίσης και διάφορα σημάδια που θέλεις να καλυφθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μαζί θα δούμε τα προϊόντα που καλύπτουν τα πάντα….

  • Η VICHY με τοmat make-up της σειράς Dermablend χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και σας αφήνει μια απαλή υφή, άνεση και λεπτόρρευστη υφή. Σας προσφέρει υψηλή κάλυψη και έχετετην αίσθηση γυμνής επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα make-up που σταδιακά λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει τις ατέλειες. Σας  χαρίζει υψηλή κάλυψη που διαρκεί μέχρι και 16 ώρες. Είναι ιδανικό για λιπαρές ή με τάση για ακμή επιδερμίδες ενώ έχει και SPF για ηλιακή προστασία.
  • Η Estee Lauder με το Double Wearstay-place makeup είναι φουλ καλυπτικό και διαθέσιμο σε 38 αποχρώσεις για κάθε τύπο γυναίκας που ταιριάζει με την επιδερμίδα της. Η κάλυψη του διαρκεί μέχρι και 24 ώρες και μας αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα. Παρόλο που είναι αρκετά σταθερό και κρατάει αναλλοίωτο το υπόλοιπο μακιγιάζ μας, είναι αρκετά έντονο, οπότε ίσως δεν ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες για πρωινή χρήση.
  1. Το ιδανικό make up Μac Pro Longwear για όσες έχετε θέμα με την λιπαρότητα του προσώπου σας αυτό που πραγματικά σας δίνει είναι εκτός από υπέροχη κάλυψη  να μην σας αφήνει να φαίνεστε «παστωμένη». Προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 15 ώρες. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και ισορροπημένο μεταξύ ρευστότητας και λιπαρότητας το οποίο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σας ξετρελάνουν μαζί με τις διαθέσιμες αποχρώσεις για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Η απόλυτη κάλυψη σε ότι και να σας συμβεί είναι ότι καλύτερο για να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας όταν θα θέλετε να βγείτε χωρίς εκνευρισμό η αμηχανία αφού αυτό είναι το πρώτο που θα σας ρωτήσουν οι γνωστοί σας όταν σας δουν…    

photo credits: Azamat Zhanisov (unsplash)

You may also like