Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Μέσα Νοεμβρίου “πιάσαμε” σχεδόν, οι θερμοκρασίες μειώνονται και οι βροχές δε θα πρέπει πλέον να μας ξενίζουν. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αντιμετωπίσετε τις συνθήκες απροετοίμαστες! Ας τα πάρουμε με τη σειρά, λοιπόν…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις με βροχές αλλά και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στο ανατολικό Αιγαίο, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες όμως θα υποχωρήσουν σταδιακά από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ωστόσο δεν αποκλείονται κι εκεί σποραδικές βροχές. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 13°C και 21°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ποιος λέει πως το cargo παντελόνι είναι “πρόχειρο”; Ειδικά αυτό της Bershka! Συνδυάστε το με μία μπλούζα με V στο ντεκολτέ από τη συλλογή του Stradivarius…

               … και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Oxfords που θα βρείτε στα καταστήματα Tsakiris Mallas κι αμέσως έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο street chic look για όλες τις ώρες της μέρας!

Tsakiris Mallas

               Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, είμαι της άποψης “less is more” και με τη Swarovski αυτό αποδεικνύεται! Επιλέξτε ένα ζευγάρι μικρούς κρίκους, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και το κολιέ που μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε να το φορέσετε ως choker ή ως μακρύτερο κολιέ και θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας την απαραίτητη λάμψη! Α, και δνε ξεχνάμε το αγαπημένο μας Crystalline ρολόι, ώστε να είμαστε συνεπείς με στυλ!

                              Αν σας αρέσει να κάνετε fashion statements μέσω του κραγιόν σας, τότε τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για σας στη Sephora! Στα καταστήματά της θα βρείτε μία αμιγώς εορταστική συλλογή που αποτελείται από έξι αποχρώσεις που οπωσδήποτε θα σας βάλουν στο χαρούμενο mood πριν ακόμη… στολίσετε το σπίτι!

Sephora

               Και βέβαια όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε για αύριο, μπορείτε να την έχετε μαζί σας στην υπέροχη bucket τσάντα από το brand της Celine Dion, την οποία θα βρείτε στον Tsakiris Mallas! Talk about feeling like a star!

Tsakiris Mallas

               Όσες τάσεις κι αν βιώνουμε σαιζόν ανά σαιζόν, ένα είναι σίγουρο… το biker jacket είναι ένα αθάνατο κομμάτι που πάντα θα έχει θέση στη γκαρνταρόμπα μας! Κι αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη σε ένα τέτοιο item, στα Stradivarius μπορείτε να βρείτε εκείνο που ανταποκρίνεται στο γούστο σας και το budget σας!

Stradivarius

               Όσο για τα μαλλιά σας; Πιάστε το πάνω τμήμα των μαλλιών σε μία λεπτή αλογοουρά, ασφαλίστε τα με ένα λεπτό διάφανο λαστιχάκι (από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στις πλεξούδες) και προσθέτε μία κορδέλα ή ένα αξεσουάρ της επιλογής σας, όπως μας προτείνει κι η Chanel!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like