Εργαζόμαστε στο σπίτι με άνεση και στυλ

Έφτασε κι ο Φεβρουάριος και μπορεί να λέγεται πως “ο Φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει”,  τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Το καθεστώς lockdown παραμένει σε ισχύ, παρά τις όποιες χαλαρώσεις και οι συνθήκες κρατούν πολλούς στην ασφάλεια του σπιτιού. Όμως, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine, εμείς θα βγάλουμε το “οκτάωρο” εξίσου αποδοτικά, με χαμόγελο αισιοδοξίας και φυσικά… στυλ!

               Our mission: λαμπερό δέρμα και on camera!

               Για τις φίλες που θα συμμετάσχουν αύριο και σε Zoom meeting, είναι βασικό να είναι προσεγμένο το σύνολό μας αλλά και το πρόσωπό μας να μη δείχνει κουρασμένο. Ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό του προσώπου με το gel της σειράς C-Berrica της Natura Siberica για άμεση αποκατάσταση και τόνωση της επιδερμίδας χάρη στη βιταμίνη C και τα οξέα AHAπου περιέχει!

               Από εκεί κι ύστερα δε χρειαζόμαστε πολλά. Λίγο concealer και μάσκαρα για τα μάτια… Και λίγο από το μαγικό lip balm του αγαπημένου μας Dr. Paw Paw που βρίσκουμε με online παραγγελίες στο One Beauty σε ζωηρό κόκκινο και αυτόματα η εμφάνισή μας θα γίνει office friendly από την άνεση του σπιτιού!

            Και τώρα… στη ντουλάπα μας!

               Η επιλογή των ρούχων που φοράμε μέρα τη μέρα μας δίνει μία αίσθηση φυσιολογικής ρουτίνας, έστω κι υπό τις παρούσες συνθήκες. Ωστόσο, το πρακτικό ντύσιμο δε σημαίνει και πρόχειρο! Γι’ αυτό κι ένα chino παντελόνι από τα Marks & Spencer σε συνδυασμό με μία crop πλεκτή ζακέτα κι ένα διακριτικό κορμάκι από τη συλλογή του TezenisΘα κάνουν το look κατάλληλο τόσο για το οκτάωρο όσο και για να περάσουμε δημιουργικά τη μέρα μας στο σπίτι.

               Αν τώρα θέλετε να βγείτε για έναν περίπατο για το διάλειμμά σας… Αυτά τα κομψά loafers από τη συλλογή των Envie Shoes θα σας κάνει να θυμηθείτε τις ωραίες μέρες που ετοιμαζόσασταν για καφέ με την κοριτσοπαρέα! Μέχρι τον επόμενο καφέ, η αίσθηση που δίνουν είναι το next best thing!

               Και βέβαια ας μην ξεχνάμε πως η επιλογή έστω κι ενός κοσμήματος θα μας κάνει αμέσως να αισθανθούμε πως ετοιμαζόμαστε για άλλη μία ξεχωριστή μέρα! Ειδικά όταν μιλάμε για τις δημιουργίες του Treasure Box by Annita και το σετάρισμα του μαργαριταρένιου κολιέ με το Elpida!

Μία πρόταση για βιβλίο

               Η μέρα τελειώνει και θέλουμε να ταξιδέψουμε μακριά από έξυπνες οθόνες. Τι καλύτερα, λοιπόν, από ένα καλό βιβλίο; Η πρότασή μας έρχεται από τις εκδόσεις Διόπτρα.

            Λίγα λόγια για το “Ένα Φιλί Από Τον Κύριο Φιτζέραλντ της Natasha Lester:

               “1922. Στη Νέα Υόρκη του Υπέροχου Γκάτσμπι, του τζιν, της τζαζ και της ευημερίας, οι νεαρές γυναίκες έκοβαν κοντά τα μαλλιά τους, βάφονταν έντονα, έπιναν, κάπνιζαν και είχαν δικαίωμα ψήφου. Η Έβελιν Λόκχαρτ είχε αποφασίσει να γίνει γιατρός. Μία απόφαση ενάντια στους συντηρητικούς γονείς της, την ανταγωνιστική αδελφή της Βιόλα και τον καλύτερο φίλο της Τσάρλι που μια μέρα θα παντρευόταν ενάντια σε όλα τα στερεότυπα της εποχής. Ήταν μία από τις ελάχιστες φοιτήτριες στην ιατρική σχολή του Κολούμπια.

Ωστόσο, χρειαζόταν χρήματα και ήξερε ότι θα πλήρωνε το όνειρό της με το τίμημα της αξιοπρέπειας… Αν κατάφερνε να περάσει την οντισιόν στο περίφημο καμπαρέ ΖίγκφελντΦόλις. Κι αν γινόταν μια χορεύτρια του κανκάν;Αν ζούσε μέσα στα μυθιστορήματα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, όπου οι ηρωίδες του έσπαγαν όλους τους κανόνες; Τι θα σήμαινε αυτό για τη σχέση της με τον τραπεζίτη Τόμας Ουίτμαν; Θα μπορούσε αυτός ο άντρας να ερωτευτεί μια γυναίκα με σκανδαλώδη ζωή;”

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας εδώ στο The K-Magazine, #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: @sincerelymedia / unsplash

You may also like