Εσάς ποιο στυλ κουρέματος σας ταιριάζει;

Τα κομμωτήρια άνοιξαν και είναι φυσικό να χρειαζόμαστε μία ανανέωση! Ακολουθούμε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια μας αλλά αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι μια ευχάριστη αλλαγή για να καλοδεχτούμε την έξοδο μας από το σπίτι μετά από τόσο καιρό… Ποια είναι η πρώτη ερώτηση που θα κάνουμε; Ποια είναι τα καινούργια trends αυτή την σεζόν;  Συνήθως αποθηκεύουμε φωτογραφίες για να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουμε. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι πως ό,τι και αν διαλέξουμε θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στη μοναδική υφή των μαλλιών, στο σχήμα του προσώπου και στον τρόπο ζωής μας. Εμπνευστείτε από τα πιο classic ως τα πιο trendy κουρέματα που θα δείτε αυτήν την άνοιξη και αποφασίστε!

    Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με την Dakota Johnson, για να λατρέψεις το στυλ των ’70 με τις αφέλειες, κομμένες και χωρισμένες στη μέση τονίζοντας την καμπύλη των ζυγωματικών, είναι μια διαχρονική αξία.Η αλήθεια είναι πως μπορούν να κολακεύουν σε όλα τα σχήματα του προσώπου. Ο μοντέρνος τρόπος σε αυτό το στυλ είναι λιγότερο ογκώδες αλλά εστιάζει περισσότερο σε ένα χαλαρό κύμα.

   Δοκιμάστε ένα ασύμμετρο στυλ, όπως αυτό της Charlize Theron. Το ασύμμετρο ή ίσιο καρέ είναι μία επιλογή που αρκετές από εμάς έχουμε διαλέξει και φαίνεται πως βολεύει πολύ! Το ασύμμετρο καρέ κόβεται πιο κοντά στο πίσω μέρος από ότι στο εμπρός ή για πιο έντονη εμφάνιση, μακρύτερη από τη μία πλευρά από την άλλη. Το ίσιο, λείο καρέ τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δίνοντας ένα αρκετά stylish look ενώ τα κυματιστά, μαλακά  μαλλιά δημιουργούν μια διαφορετική ατμόσφαιρα ..

Ίσως προτιμάτε τα μαλλιά σας σε ένα μήκος όπως η Hunter Schafer. Αυτό το στυλ θα κάνει όντως ένα τεράστιο comeback το επόμενο έτος. Είναι εξαιρετικά απλό αλλά εκφράζει δυναμισμό και τόλμη. Ένα κούρεμα για όσες θέλουν να αφήσουν τα μαλλιά τους μακριά χωρίς την αναστάτωση των στρωμάτων. Είναι επίσης το αγαπημένο μου κούρεμα γιατί το καλοκαίρι μπορείτε εύκολα να τα μαζεύετε σε μια πανέμορφη αλογοουρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν τώρα θέλετε πραγματικά να τολμήσετε, το νέο Pixie της Zoë Kravitz θα κάνετε την διαφορά. Το pixie είναι για πάντα ένα κλασικό κούρεμα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές, αρκεί να βρεις με τον κομμωτή σου το στυλ που σου ταιριάζει.

Για το 2020, οι περισσότεροι πελάτισσες θα ζητούν ανάλαφρες και λιτές γραμμές που θα εκφράζουν χαλαρότητα και ξεγνοιασιά!

Βρείτε το προσωπικό σας στυλ και χαρείτε το…

Photo credits: @guimgn (unsplash)

You may also like