Εσείς ποιό άρωμα θα προτιμήσετε για το φθινόπωρο;

  Η εποχή αλλάζει και όλοι περιμένουμε να δροσίσει για να μεταφερθούμε σε λίγο πιο φθινοπωρινές θερμοκρασίες αλλά και ατμόσφαιρα. Τι πιο ωραία αίσθηση από ένα ξυλώδες άρωμα σε μια βροχερή ημέρα! Τα χρώματα και οι μυρωδιές του φθινοπώρου μας θυμίζουν εικόνες από άλλες εποχές. H DKNY μας προτρέπει να απολαύσουμε την γλυκιά πλευρά της ζωής. Ενώ, ο Francis Kurkdjian πρωτοτυπεί με την νέα του δημιουργία, το I’Homme A la Rose σε ένα φρέσκο και ζωηρό ανδρικό άρωμα που διαχέει τριαντάφυλλο. Από την πλευρά του το L’ dole L’ Intense κυκλοφορεί σε ακόμη πιο αισθησιακή, φλογερή έκδοση!

DKNY Be Extra Delicious 

Η DKNY παρουσιάζει το νέο άρωμα DKNY Be Extra Delicious. Μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη γλυκιά πλευρά της ζωής και να “κακομάθουμε” τον εαυτό μας με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα.

Το νέο DKNY Be Extra Delicious είναι το πρώτο DKNY άρωμα, που μπορεί να συνδυαστεί με το iconic DKNY Be Delicious για μια λαχταριστή, εξατομικευμένη αρωματική εμπειρία!

I’Homme A la Rose

 Με το δροσερό και ζωηρό I’Homme A la Rose ο Francis Kurkdjian δίνει στους άντρες τη δυνατότητα να εντάξουν το τριαντάφυλλο στις αρωματικές τους επιλογές.Στην καρδιά αυτού του αρώματος κυριαρχεί ένα δίδυμο τριαντάφυλλων, το Δαμασκηνό τριαντάφυλλο από τη Βουλγαρία και το εκατόφυλλο τριαντάφυλλο από την Γκράς, σε συνδυασμό με το φρουτώδες ίχνος μιας νότας από γκρέιπφρουτ που μπλέκονται με ένα σύγχρονο ξυλώδες ακόρντο. Αρκετά σαγηνευτικό!

L’ dole L’ Intense

Μετά το ανατρεπτικό Idole της Lancome, έρχεται η έκδοση L’ dole L’ Intense με ακόμη πιο αισθησιακή, φλογερή chypre floral έκδοση! Ένα λουλουδένιο νέο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, πορτοκάλι και νεράντζι. Περιέχει τριαντάφυλλο Τουρκίας, ρόδο Γαλλίας, Αιγυπτιακό γιασεμί, γιασεμί σαμπακ, κέδρο, ξύλο κασμίρι, ακακία, σανδαλόξυλο και βανίλια Μαδαγασκάρης.

Εσείς ποιό θα φορέσετε; Όλα θυμίζουν μια γλυκιά αίσθηση φθινοπώρου, εμείς είμαστε εδώ και το περιμένουμε… 

Photo credits: @stefantakespictures (unsplash)

You may also like