Ζακέτα : Το πιο ζεστό και χουχουλιάρικο item του χειμώνα μόλις επέστρεψε

Φέτος το “Ζακέτα να πάρεις” δεν θα το ακούσεις από τη μαμά σου, αλλά από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, οι οποίοι αυτή την χρονιά έδωσαν στην αγαπημένη και χουχουλιάρικη ζακέτα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει. Ανάλογα με το στιλ και την περίσταση, διάλεξε εκείνη τη ζακέτα που σου αρέσει, σου ταιριάζει και νιώθεις άνετα μέσα σε αυτή.

Η τάση:

Αφού φέτος έχει την τιμητική της, ένα είναι το σίγουρο, θα την βρεις σε αμέτρητες εκδοχές. Από τη πιο minimal και μονόχρωμη εκδοχή της μέχρι την πιο statement και με ιδιαίτερα διακοσμητικά, σίγουρα θα διαλέξεις εκείνη που από τη μία θα σε ζεστάνει και από την άλλη θα σου προσθέσει έξτρα πόντους στιλ. Φυσικά εκτός από το σχέδιο της ζακέτας, αξίζει να δώσεις αρκετή σημασία και στην υφή της, αφού αυτή η λεπτομέρεια θα σε πάει στιλιστικά ένα βήμα πιο πέρα.

@BIANCABRANDOLINI

How to style:

 Όσον αφορά στο styling, καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο και να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα – ανάλογα πάντα με την εφαρμογή της ζακέτας – μπορείς να την φορέσεις και ως μπλούζα, κάνοντας μια statement επιλογή. Αν πάλι θες κάτι πιο κλασικό, χουχουλιάρικο και άνετο για την καθημερινότητα σου, παίξε με το layering και συνδύασε την ζακέτα με άλλα πανωφόρια και φυσικά με μπλούζα από μέσα. Με μια ζακέτα, έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις επιπλέον χρώμα, κίνηση, μήκος αλλά και στιλ. Αφέσου στην παιχνιδιάρικη και ζεστή ζακέτα και αυτό τον χειμώνα μην την ξεχάσεις στη ντουλάπα σου!

@chiaraferragni

 6+1 stylish ζακέτες για να διαλέξεις την αγαπημένη σου εκδοχή:

Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις την ιδανική ζακέτα!

Photo credits:  @BIANCABRANDOLINI (instagram)

You may also like