Ετοιμαζόμαστε για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου…στη Σύρο

Ένα όνειρο που ξεκίνησε το 2005, το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου,  παίρνει για 13η χρονιά σάρκα και οστά  και γίνεται πραγματικότητα  στην πανέμορφη Σύρο με τον Ιδρυτή και Γενικό-Μουσικό Διευθυντή, καταξιωμένο μαέστρο, Peter Tiboris και τη Γενική – Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Greek Opera Studio Eilana Lappalainen, να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό, απαιτητικό ,μουσικό πρόγραμμα .

Το Φεστιβάλ, το φετινό  καλοκαίρι φιλοξενεί  ένα καστ καλλιτεχνών και συνεργατών παραγωγής,  250 ατόμων από 22 διαφορετικές χώρες σε 19 παραστάσεις. Κατά τη διάρκεια των 13 ημερών του Φεστιβάλ ένας μεγάλος όγκος μουσικής θα παρουσιαστεί περιλαμβάνοντας συμφωνική και χορωδιακή μουσική, παραστάσεις για παιδιά, μπαλέτο και μουσική δωματίου, τραγούδι καθώς και το Greek Opera Studio με τις παραστάσεις όπερας.

Και φέτος, για πέμπτη φορά ,στο Φεστιβάλ θα συμπράξει ,  η Pan-European Philharmonia που με την ευγενική  χορηγία του Ιδρύματος Schwarz του Μονάχου, που  θα ταξιδέψει από τη Βαρσοβία. Όπως και στα προηγούμενα έτη οι καλλιτέχνες και το προσωπικό θα έρθουν από πολλά και διαφορετικά μέρη του  κόσμου – από περισσότερες από 25 χώρες. Εκτελεστικός Διευθυντής ο Jakub Freibig.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου είναι παραγωγή της Mid America Productions και της MIDAM INTERNATIONAL της Νέας Υόρκης, με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου, του Δημάρχου Γεωργίου Μαραγκού, και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Θωμαής Μενδρινού.

Εισιτήρια προπωλούνται στο www.ticketservices.gr και στο Θέατρο «Απόλλων» ( 22810 85192)

You may also like