Η ανανέωση στο σπίτι έρχεται από το Zara Home κι έχει κι όνομα!

Η νέα συλλογή “Interiors With A Soul” ντύνει το σπίτι μας δίνοντάς του “ψυχή”.

Κάποτε είχα διαβάσει ένα απόφθεγμα που μου έκανε εντύπωση: “Home is where the heart is”. Δεν ξέρω ποιος το πρωτοείπε, αλλά η ομορφιά κι η αλήθεια που εμπεριέχει αυτή η πρόταση είναι αδιαμφισβήτητες. Η ψυχή του σπιτιού, λοιπόν, είμαστε εμείς κι όλα όσα μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας σε αυτό. Από εκεί κι ύστερα, κάθε τι που βρίσκεται μέσα σε αυτό… Από τα μαξιλαράκια του καναπέ μέχρι και τα βάζα μέχρι τα καλύμματα του κρεβατιού είναι οι λεπτομέρειες που μαρτυρούν τη μοναδικότητα όσων ζούμε στο σπίτι.

               Από εκεί εμπνέεται κι η νέα συλλογή της Zara Home για το σπίτι. Με το όνομα “Interiors With A Soul”, η συλλογή αποτελείται από κομμάτια που όχι μόνο θα ανανεώσουν το χώρο μας αλλά θα του προσδώσουν και τη θαλπωρή που αποπνέει.

               Μαξιλαράκια για τον καναπέ, τραπεζάκια για κάθε γούστο και χρήση, αξεσουάρ για το μπάνιο και την κουζίνα. Φυσικά θα βρούμε και λευκά είδη για την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο. Κι αν θέλετε μία ιδέα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιο από αυτά να μεταμορφώσει το σπίτι σας; Πάρτε μία ιδέα από τη φωτογράφιση του σπιτιού του ζωγράφου Eddy Dankers, ο οποίος το παρουσιάζει με τη βοήθεια του φωτογράφου Frederik Vercruysse!

               Αν, λοιπόν, για την επόμενη ανανέωση του σπιτιού σας θέλετε το σύγχρονο στοιχείο να “παντρευτεί” με το κλασσικό, τότε μη χάνετε χρόνο! Επισκεφθείτε ένα κοντινό σας Zara Home και γνωρίστε από κοντά τη συλλογή “Interiors With A Soul”.

Ή ακολουθήστε το ZARA HOME στο instagram και ταξιδέψτε με τις εικόνες του…

You may also like