Η βίλα του Gianni Versace τώρα λειτουργεί σαν πολυτελές ξενοδοχείο

Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν κρατήσει κάθε στοιχείο που θυμίζει τον μεγάλο Ιταλό σχεδιαστή.

Η ενασχόληση του American Crime Story με τη δολοφονία του Gianni Versace, έφερε ξανά στον προσκήνιο το μεγάλο σχεδιαστή και τη ζωή του. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν μέσα στην έπαυλη του σχεδιαστή, προς έκπληξη όλων και ιδιαίτερα του δημιουργού της σειράς, Ryan Murphy, που, όπως δήλωσε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα καταφέρει να πάρει την άδεια.

«Δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το σόου εάν δεν είχα πάρει αυτό το σπίτι. Δεν υπάρχει τρόπος να το χτίσεις. Δύο από τα δωμάτια είναι φτιαγμένα από κοχύλια.», είπε.

Το τριώροφο κτίριο αγοράστηκε από τον Versace το 1992 για 2.95 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια, όμως, προέβη σε ανακαινίσεις που έφτασαν το εντυπωσιακό ποσό των 32 εκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με την έπαυλη αγόρασε και το διπλανό ξενοδοχείο, Revere Hotel, το οποίο και γκρέμισε για να κάνει χώρο για την πισίνα, τον κήπο και μία νέα πτέρυγα για το σπίτι.

Το κτίσμα αρχικά είχε 24 διαμερίσματα, τα οποία μετέτρεψε σε 10 μεγάλες σουίτες και προστέθηκαν άλλες δύο στην καινούργια πτέρυγα. Την πισίνα διακόσμησε με χρυσά πλακάκια 24 καρατίων.

Την ιδιοκτησία του Versace αγόρασε το Victor Hotels group για 41.5 εκατομμύρια δολάρια, σε μία δημοπρασία το 2013. Περιλαμβάνει ένα εστιατόριο με ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις, για το οποίο ο ενδιαφερόμενος πρέπει πρώτα να έχει κάνει κράτηση, όμως λειτουργεί και μπαρ για τα ποτά των επισκεπτών.

Ο general manager του ξενοδοχείου, Chauncey Copeland, δήλωσε: «Διατηρήσαμε αυτό που δημιούργησε ο Versace κι απλά το ενισχύσαμε με μερικές μοντέρνες πινελιές για την άνεση των επισκεπτών του ξενοδοχείου και των πελατών του εστιατορίου.»

Το εκθαμβωτικό κτίσμα βρίσκεται μόλις μερικά βήματα από τη θάλασσα και το κόστος διαμονής σε σουίτα ενός υπνοδωματίου κυμαίνεται στα 1.199$ ανά βράδυ.

You may also like