Η διάσημη tutu του “Sex and the City” κόστιζε ΜΟΝΟ 5 ευρώ

tutu Sex and the CityΗ λευκή tutu της Κάρι Μπράτσο, την οποία φορούσε στους τίτλους αρχής της σειράς, αγοράστηκε από καλάθι και κόστισε λιγότερο από 5 ευρώ!

Την αποκάλυψη έκανε η ενδυματολόγος του Sex and the City, Πατρίσια Φιλντ, αποδεικνύοντας ότι τελικά το στιλ δεν είναι (μόνο) υπόθεση χρημάτων. Όταν επενδύεις σε διάσημους σχεδιαστές, όμως, μπορείς να στριμώξεις στην εμφάνισή σου ένα ρούχο από το καλάθι χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Αρκεί να έχεις στιλ και χαρακτήρα.

Η Πατρίσια Φιλντ επιβεβαίωσε αυτό τον κανόνα αποκαλύπτοντας ότι η λευκή τούλινη φούστα που φορούσε η πρωταγωνίστρια στην θρυλική πλέον σκηνή με το λεωφορείο κόστιζε κάτι λιγότερο από 5 ευρώ!

«Πήρα τη φούστα από ένα καλάθι του Ό,τι Πάρεις 5 Δολάρια’ και την έδειξα στην Σάρα Τζέσικα. Ξετρελάθηκε και της είπα: εντάξει, ας τη δοκιμάσουμε με ένα T-shirt. Μετά έπρεπε να πείσουμε τον Darren που δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό. Και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Είχε κάτι άλλο στο μυαλό του», είπε η Πατρίσια Φιλντ για μια από τις πιο διάσημες φούστες όλων των τηλεοπτικών εποχών!

Πηγή:  εδώ 

You may also like