Η διαχρονικότητα της Louis Vuitton συνεχίζεται μέσα από μία μεγάλη celebrity συνεργασία

H Louis Vuitton ιδρύθηκε το 1854 στη Γαλλία από τον -τότε- κατασκευαστή κουτιών “Louis Vuitton”. O γιος του, George, έδωσε το 1896 στο brand το απόλυτο χαρακτηριστικό του μονόγραμμα “LV” που εμφανίζεται στις δημιουργίες του κι έχει κερδίσει ευρέως το κοινό σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό, όπως αναφέρεται στο site της εταιρίας, είναι κάτι που συνέβη “προς τιμή του εκλιπόντος πατέρα του”.

Σχέδια τσαντών της Louis Vuitton που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μέσα στα 1900s παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή μέχρι σήμερα, χάρη στη διαχρονικότητα και το κλασικό στιλ που τα χαρακτηρίζει. Οι τσάντες είναι χειροποίητες και η κάθε μία χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα για να κατασκευαστεί.

Ο κλασικός οίκος, όλα αυτά τα χρόνια, προωθεί τη φιλοσοφία και τις αξίες του μέσα από ιδιαιτέρως επιτυχημένες συνεργασίες με διάσημες περσόνες, όπως η Angelina Jolie, o Sean Connery, η Diane Kruger, o Bono και η Christy Turlington. Το νέο εγχείρημα για τη συλλογή Pre-Fall 2019 είναι μαγνητικό, αφού ο Nicolas Ghesquière, σχεδιαστής μόδας και creative director της Louis Vuitton, αποφάσισε να μη διοργανώσει κάποιο show και στη θέση του να γίνει ένα lookbook που θα περιλαμβάνει 17 celebritiy ambassadors του brand. Στις διάσημες κυρίες που ενσαρκώνουν το όνειρο της LV βρίσκουμε τις Jennifer ConnellyAlicia Vikander, Laura Harrier, Ruth Vegga, Michelle Williams, Sophie Turner, Kelsey Abille, κ.α.

“Αυτές οι γυναίκες αγκαλιάζουν τις διαφορετικές προσωπικότητες που ενσαρκώνουν τη μόδα στη Louis Vuitton”, είπε ο Ghesquière σε δήλωσή τουκαι συνέχισε “Όλες τους μοιράζονται την ίδια δύναμη θέλησης και αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους και, την ίδια ώρα, αντανακλούν τον εκλεκτισμό της γυναικείας ταυτότητας”.

You may also like