Η επιδερμίδα μας το καλοκαίρι χρειάζεται εντατική περιποίηση

Τα αυξημένα επίπεδα στρες που βιώσαμε φέτος, μαζί με την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο αυτές τις ημέρες, αφήνουν τα πρώτα σημάδια στην επιδερμίδα. Ένα από αυτά είναι η αφυδάτωση, η οποία εντείνει τις λεπτές γραμμές και προκαλεί θαμπάδα, ίσως φαγούρα και ξεφλούδισμα, συμπτώματα ενοχλητικά και αντιαισθητικά. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, επανεξετάστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, κάνοντας τις σωστές επιλογές και τα κατάλληλα βήματα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εσωτερικά και εξωτερικά.

*Πρώτο βήμα: Πίνετε πολύ νερό, για να διατηρείτε όλα τα όργανα καλά ενυδατωμένα. Απαλλαγείτε από τοξίνες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές.

*Δεύτερο βήμα: Αναζητείστε προϊόντα ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ, που αποκαθιστά την υγρασία και βοηθά στη διατήρηση του δερματικού φραγμού.

Youth Body Serum

Ο κατάλληλος ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες ορός, είναι της iS Clinical. Θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας διότι αντιμετωπίζει την ξηρασία, επαναφέροντας την ελαστικότητα. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού η επιδερμίδα αποκτά φρεσκάδα, απαλότητα και ελαστικότητα ξανά.  Είναι πολύ περισσότερο από μια ενυδατική κρέμα. Είναι σχεδιασμένη με την πιο αγνή μορφή υαλουρονικού οξέος και εκχυλίσματος μπλε φυκών….Σε συνδυασμό με την απαραίτητη Βιταμίνη Β5 και ακραία ένζυμα για να θρέψει και να αφήσει το δέρμα φρέσκο, απαλό και ενυδατωμένο. Σχεδιασμένο για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε νεανική εμφάνιση.

Youth Complex

Το υαλουρονικό οξύ μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Τα εκχυλίσματα φρούτων παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ο λευκός φλοιός ιτιών ηρεμεί και καταπραΰνει το δέρμα.Παρέχει άμεσες, αλλά και μακροπρόθεσμες βελτιώσεις.Το iS Youth Complex επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και διατηρεί την υγιή κατάσταση του δέρματος.

Poly-Vitamin Serum

Αυτή η πλούσια σε θρεπτικά συστατική σύνθεση έχει στη βάση της υαλουρονικό οξύ, γλυκολικό οξύ, γαλακτικό οξύ και βιταμίνες Β5, Β3, Ε και Α. Θρεπτική και ενυδατική, ο ορός πολυ-βιταμίνης παρέχει εξαιρετική επούλωση, ακόμη και σε όσους έχουν υποστεί βλάβη στο δέρμα που προκαλείται από ακτινοβολία και χημειοθεραπείες.Την περίοδο του Οκτωβρίου το 100% των εσόδων,πηγαίνει στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Προστατεύουμε και περιποιούμαστε τον εαυτό μας όσο το δυνατό καλύτερα.

Τα προϊόντα και τις θεραπείες της iS Clinical θα τις βρείτε σε δερματολόγους, πλαστικούς χειρούργους και αισθητικούς κοσμετολογίας.

You may also like