Η επιστροφή του λευκού: Πως να φορέσεις ΤΩΡΑ το πιο αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού

Αν έπρεπε να δημιουργήσουμε την απόλυτη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα του καλοκαιριού, το λευκό θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι και αν δεν θεωρείται χρώμα, ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ ακόμα και μια εσάρπα σε λευκή απόχρωση είναι αρκετά για να δώσουν τα καλοκαιρινά vibes που τόσο μας έχουν λείψει!

  • Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα λευκό co-ord σύνολο, είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εποχή. Είναι κομψό, κλασικό, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και φυσικά μπορείς να το αναδείξεις με ότι στιλ παπουτσιού θες.
  • Ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα που ξεχωρίζει για το σχέδιο του, είναι εκείνο που θα αναβαθμίσει κάθε look σου με μια και μόνο κίνηση. Ενώ η στράπλες εκδοχή του θα κάνει ακόμα πιο summerish την εμφάνιση σου και θα μπορείς να “παίξεις” με χρυσά ή ασημένια κοσμήματα.
@kateupton
  • Το office look, θέλεικαι αυτό το λευκό του! Διάλεξε ένα κομψό και άνετο φόρεμα και κάνε τη διαφορά. Τα κουμπιά δίνουν άλλη αισθητική στο σύνολο, με τα πέδιλα ή τα σανδάλια να τονίζουν την θηλυκότητα.
@greceghanem
  • Η ψύχρα καλά κρατεί άρα έχε στο νου σου, ότι ένα λευκό πιο ανάλαφρο πουλόβερ και ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι 2 πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα standby, στην άκρη της ντουλάπας σου.
@poppydelevingne
  • Και περνάμε σε μια πιο casual στιγμή, γιατί μας αξίζει! Ένα λευκό t-shirt μοιάζει να είναι το άλλο μισό της βερμούδας. Και όχι μιας απλής βερμούδας, αλλά εκείνης που ξεχωρίζει για τα έντονα και καλοκαιρινά μοτίβο.
@vikyandthekid
  • Δεν λένε ότι τα απλά πράγματα είναι και τα καλύτερα; Το ίδιο σίγουρα ισχύει και για το λευκό. Επίλεξε μίνιμαλ, λινά, βαμβακερά λευκά ρούχα και αξεσουάρ και δημιούργησε street style look, βγαλμένα από το Instagram.
@anoykyve

Featured image: @anoykyve/ instagram

You may also like