Θα είναι ο Henry Cavill ο νέος Highlander;

Η ταινία “Highlander” σε επίπεδο δημοφιλίας και fandom ήταν για τα ‘80s κάτι αντίστοιχο με τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” των ‘00s. Κι όταν η σειρά έπαιζε στην ελληνική τηλεόραση, την παρακολουθούσαμε με την αδερφή μου εξίσου μανιωδώς με τα “Φιλαράκια” . Αξία ανεκτίμητη να ακούω τη sis να απαγγέλει το introduction στους τίτλους καλύτερα κι από τον αφηγητή! Γενικώς ο Highlander ήταν ο Aragorn της εποχής, παρά το γεγονός πως ό,τι ακολούθησε την πρώτη ταινία αλλά και τις ταινίες των ‘00s δεν ανταποκρίθηκαν στα standards. Ωστόσο, η ιδέα ενός reboot κι επιστροφής της φατρίας Mac Leod στη μεγάλη οθόνη είναι μάλλον ευπρόσδεκτο νέο.

               Την είδηση κάνει ακόμη καλύτερη το γεγονός πως ο Henry Cavill βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει στο project. Αν κι ακόμη είναι άγνωστο ο ακριβής του ρόλος, η συμμετοχή του είναι μάλλον επωφελής για το reboot… Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις διθυραμβικές κριτικές που ο ηθοποιός δέχθηκε για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική μεταφορά του video game “Witcher”.

@henrycavill/ instagram

               Για την ώρα, η ευθύνη του να στελεχώσει την ταινία βρίσκεται στα χέρια του σκηνοθέτη του “John Wick”, Chad Stahelski. Πράγμα που επίσης ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών, χάρη στην επιτυχία του προαναφερόμενου movie franchise. Ακόμη κι αν δε γνωρίζουμε πώς θα μας (επανα)συστήσει στη μυθολογία…Που απαιτεί “στο τέλος να μείνει μόνο ένας”, το τελικό αποτέλεσμα προβλέπεται για τους fans του “Highlander” επικό!

               Προλαβαίνω να κάνω μία καλή επανάληψη; Η βασική ταινία κι έξι σαιζόν της σειράς… χμ, κάτι θα κάνουμε!

               Πηγή: Empire

Featured image: Netflix

You may also like