Η επιστροφή του Ethan Hawke στο Broadway

6dad0d72b4a51d7ea0d513a31d36ee4cΚι ενώ εμείς αυτό τον καιρό τον απολαμβάνουμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος της ξεχωριστής ιστορίας αγάπης, ‘Before Midnight’ , ο Ethan Hawke αναμένεται να επιστρέψει στο Broadway και πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή του ‘Macbeth’.

Τη σκηνοθεσία του δημοφιλούς θεατρικού έργου του Shakespeare θα αναλάβει ο Jack O’Brien, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Hawke το 2006 στο –βραβευμένο με Tony- έργο, ‘The Coast of Utopia’ και το 2003 στο ‘Henry IV’. Ο Ethan Hawke πρόκειται να υποδυθεί τον βασιλιά της Σκωτίας, ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε ότι είναι ένας ρόλος που πάντα επιθυμούσε να παίξει.

«Συνήθως συνδέουμε τις βίαιες δολοφονίες και τα εγκλήματα με μεγαλουπόλεις, όπως για παράδειγμα το Μανχάταν. Εγώ όταν παρακολουθώ τέτοιου είδους κακουργήματα, ανατρέχω στο παρελθόν, στο 400 ετών θεατρικό ‘Macbeth’» δηλώνει ο Hawke. «Αυτή η ιστορία της μαζικής δολοφονίας είναι από τις πιο σκοτεινές, τις πιο περίεργες από όλα τα έργα του Shakespeare

Όσον αφορά το ‘Macbeth’, υπήρξαν διαφορετικές εκδοχές που πρόσφατα παρουσιάστηκαν στο Broadway. Τους τελευταίους μήνες, η πιο διάσημη παράσταση, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο, είναι αυτή με πρωταγωνιστή τον Alan Cumming, σε ένα one man show, στο θέατρο Barrymore της Νέας Υόρκης. Στη Μεγάλη Βρετανία, το ‘Macbeth’ θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Kenneth Branagh, ενώ θα μεταδοθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Ιούλιο.

Η εκδοχή του Ethan Hawke θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Lincoln Center.

Πηγή: L.A.Times

You may also like