Τα Everyday Girls @MTV με τους Celebrity Skin και με “Πρόκληση”.

17 juneΤο καλοκαίρι είναι γεγονός πως οι προκλήσεις είναι πολλές και τα Everyday Girls το ρίχνουν σε μόδα και μουσική. Ο Δημήτρης Στρέπκος, ο ένας εκ των δύο “Celebrity Skin” μιλάει στη Μυρτώ Κάζη για τη μόδα του καλοκαιριού. Ο “ανθρωπος – θετική ενέργεια” που με τις δημιουργίες του ντύνει τους μεγαλύτερους celebrities της χώρας, έχει καρδιά μικρού παιδιού και συμβουλεύει τα κορίτσια να χρησιμοποιήσουν ως όπλο ομορφιάς τη φρεσκάδα τους. Ο Δημήτρης δίνει συμβουλές μόδας για το καλοκαίρι του 2013 και επιμένει σε ό,τι πιο απλό και minimal. “Στο μακιγιάζ με ενοχλεί η λαιμόκοψη, τύπου μάσκα, με ενοχλούν τα smokey eyes. H νέα γυναίκα έχει σύμμαχο τη φρεσκάδα της και αντί να αγαπήσει το φρέσκο πρόσωπό της, το κρύβει κάτω από το μακιγιάζ και γίνεται γριά! Φέτος, συμπληρώνει, βάζουμε μπαντάνες, φιόγκους, μεγάλες τσάντες, δεν μπορώ τις μικρέςόμως φέτος το καλοκαίρι πρέπει να βάλουμε το καλύτερό μας χαμόγελο”.

Όσο για τα μαλλιά ο Δημήτρης είναι κάθετος: “Στα γυναικεία μαλλιά δεν με νοιάζει το χρώμα, δεν θέλω να βλέπω όμως ψαλίδα, κακιές βαφές”. O ίδιος μάλιστα είναι από τους ελάχιστους σχεδιαστές μόδας που παραδέχεται και λέει καλά λόγια για άλλους Έλληνες σχεδιαστές. “Αν δεν τιμήσουμε το εγχώριο προϊόν, πώς θα πάμε μπροστά;”, αναρωτιέται ο Δημήτρης. “Όταν συμβαίνουν τα κακά εμπνέεσαι..Στη ζωή μας πρέπει να έχουμε τόλμη, θάρρος, να μη φοβόμαστε και να έχουμε ενέργεια και αν κάτι πάει στραβά, γιατί δεν πάνε όλα τέλεια, σίγουρα θα μάθεις από αυτό”, λέει. “Εντάξει, έχουμε οικονομική κρίση, είμαστε όλοι φτωχοί, ας γελάσουμε και ας περάσουμε καλά”, εξηγεί ο πιο χαμογελαστός σχεδιαστής της ελληνικής fashion σκηνής”!

Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά το συγκρότημα “Πρόκληση“, δύο νέα παιδιά, τολμούν να επιλέξουν το δρόμο της μουσικής σε μια περιόδο που δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους νέους καλλιτέχνες και δίνουν στο συγκρότημά τους το όνομα που χαρακτηρίζει καλύτερα την κίνησή τους. Όλο τους το εγχείρημα είναι μια “πρόκληση” και όμως τα παιδιά έχουν πάρει απόφαση να το παλέψουν.

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like