Philip Seymour Hoffman : “Έφυγε” με άδοξο τρόπο….

Philip Seymour Hoffman, 1999. © Herb Ritts Foundation, Courtesy of Fahey/Klein Gallery, Los Angeles.

Philip Seymour Hoffman, 1999. © Herb Ritts Foundation, Courtesy of Fahey/Klein Gallery, Los Angeles.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα στο διαμέρισμά του στο Manhattan πιθανώς εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, σύμφωνα με τις Αρχές.
Ο 46χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο West Village. Παρ’ όλα αυτά πως η αιτία θανάτου δεν έχει καθοριστεί ακόμη, καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης βρίσκονται σε εξέλιξη. Προηγούμενες αναφορές λένε πως ο Hoffman βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του έπειτα από χρήση ναρκωτικών.
Ο Hoffman είχε πρόσφατα ενταχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης τον περασμένο Μάιο για ηρωίνη, λένε πολύπλευρες πηγές. Είχε προβλήματα με τη χρήση ουσιών από νεαρή ηλικία, αλλά σύμφωνα με αναφορές ήταν καθαρός για πάνω από δύο δεκαετίες μέχρι την τελευταία φορά που υποτροπίασε.
Ο Philip Seymour Hoffman κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 2005, «Capote» κι ήταν υποψήφιος για το Β’ Ανδρικό Ρόλο σε τρεις ακόμη ταινίες, το «Charlie Wilson’s War», το «Doubt» και το πρόσφατο «The Master». Ήταν επίσης ένας καταξιωμένος θεατρικός ηθοποιός, ο οποίος ήταν τρεις φορές υποψήφιος για βραβείο Tony.
O Hoffman άφησε πίσω του ένα γιο και δύο κόρες, παιδιά που απέκτησε με την επί σειρά ετών σύντροφό του, Mimi O’Donnell.

Πηγή: Forbes
Photos: Pinterest

You may also like