Η μαγεία επιστρέφει… μαζί με τα “Fantastic Beasts”!

Λίγο το γεγονός πως τα “Εγκλήματα του Grindelwald” έλαβαν αν μη τι άλλο διφορούμενες κριτικές, λίγο το γεγονός πως το φινάλε τους μας άφησε και με κάποιες ερωτήσεις (και με το στόμα ανοιχτό, αν είμαστε ειλικρινείς), ε, λογικό είναι να υπάρχει μία αγωνία για την τρίτη ταινία της σειράς “Fantastic Beasts”!

               Τον Απρίλιο του 2022 ο “Κόσμος της Μαγείας” που γνωρίσαμε από τον Harry Potter και τόσο αγαπήσαμε επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες . Και, γι’ άλλη μία φορά ταξιδεύουμε στην εποχή του Μαγικο ζωολόγου Newt Scamander (Eddie Redmayne). Πλέον όμως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός κι έχει και όνομα: Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen)! Μαζί με τους ακολούθους του σχεδιάζει να πάρει τον πλήρη έλεγχο του Κόσμου των Μάγων… Και να ξεκινήσει τον πόλεμο ενάντια στους απλούς ανθρώπους aka Muggles.

Έτσι ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή θα ξεδιπλώνονται και τα “Μυστικά του Dumbledore” (Jude Law). Αλλά ας αφήσω το trailer να μιλήσει από μόνο του!

               Εκτός του ότι θα δούμε ξανά γνώριμους αγαπημένους από τις ιστορίες των “Φανταστικών Πλασμάτων” σε μία κατά πώς φαίνεται καθοριστική περιπέτεια, νομίζω πως δίκαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον τραβάει κι η συμμετοχή του Mads Mikkelsen.

Μπορεί η αποχώρηση του Johnny Depp από το ρόλο του Grindelwald να τάραξε τα νερά… Όμως σε κάθε περίπτωση όλοι μας περιμένουμε να διαπιστώσουμε πόσο αρμονικά θα “δέσει” ο Δανός ηθοποιός με το μαγικό σύμπαν της J. K. Rowling. Αν ρωτάτε εμένα έχω μεν υψηλά τον πήχη, αλλά είμαι βέβαιη πως ο Madsθα με βγάλει ασπροπρόσωπη!

               Η ταινία αναμένεται στις μεγάλες οθόνες τον Απρίλιο! Εγώ ήδη τσεκάρω τακτικά το letter box στο σπίτι μήπως τελικά αυτή η κουκουβάγια αποφασίζει να μου στείλει εκείνο το πολυπόθητο γράμμα!

               Πηγή: Empire

Featured image: cuopm.com

You may also like