Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρέσβειρα ομορφιάς της Shiseido στην Ελλάδα

H Shiseido παρουσιάζει τη νέα σειρά αντιγήρανσης Vital Perfection και ταυτόχρονα ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου ως πρέσβειρα ομορφιάς του brand στην Ελλάδα.

H Shiseido βρήκε στο πρόσωπο της Μαρίας Ναυπλιώτου τη μούσα της, καθώς η ηθοποιός, ενσαρκώνει τη συνένωση της κομψότητας με τη φυσική λάμψη.


«Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς.»

ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ-Ηθοποιός

Για τη δημιουργία της σειράς Vital Perfection χρησιμοποιήθηκε η νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido και το σύμπλεγμα Kurenai-TruLift για την αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Η σειρά περιλαμβάνει την Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, την Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream, την Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched, την Vital Perfection Overnight Firming Treatment και το Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion.

Βαγγέλης Θώδος-Μαρία Ναυπλίωτου

Η Vital Perfecton περιέχει εσπεριδοειδείς και πράσινες νότες κορυφής και μεσαίες floral και πικάντικες νότες από την ιαπωνική ευγενή ορχιδέα Cymbidium Goeringii και τον χειμωνανθό ή ιαπωνικό μπαχάρι Chimonanthus Praecox, ενώ στη βάση ξύλο και musk. Η επανασχεδιασμένη συσκευασία αντλεί έμπνευση από την παραδοσιακή ιαπωνική κεραμική τέχνη Raku και την τεχνική Keshiki, χρησιμοποιώντας ντεγκραντέ αποχρώσεις του μπλε-μοβ και του χρυσού.

Τα προϊόντα Shiseido ανήκουν στο portfolio της Notoscom.

You may also like