Το τρικ που θα φέρει τα “ξεπερασμένα” skinny παντελόνια στο σήμερα

Θυμάσαι τότε που αγόραζες το ένα skinny παντελόνι μετά το άλλο; Που το φορούσες από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάλι δεν σου έφτανε; Τα χρόνια πέρασαν και τα skinny παντελόνια αντικαταστάθηκαν από εκείνα σε πιο άνετες γραμμές και σχέδια. Και επειδή είμαστε fan της ‘’ανακύκλωσης’’ της μόδας, σου προτείνουμε να τα βρεις και να βάλεις και πάλι στην καθημερινότητα σου. Το πως θα το φορέσεις για να το φέρεις στο 2020, θα το μάθεις παρακάτω:

Fashion trick: Ο τρόπος για να ανανεώσεις το skinny παντελόνι είναι απλός, γρήγορος και ανέξοδος. Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στην επιλογή και στον συνδυασμό του παντελονιού με τα παπούτσια. Όσο ακόμα ο καιρός δεν είναι πολύ ζεστός, συνδύασε τα πολύ εφαρμοστά παντελόνια με ένα ζευγάρι chunky μποτάκια. Ο λόγος ότι ταιριάζουν τόσο πολύ είναι ότι είναι ογκώδη, στιλάτα και μπορούν να ανανεώσουν κάθε πιθανό street style με μια κίνηση.

HOW TO: Μην φοβηθείς να συνδυάσεις το skinny παντελόνι σου με blazer, oversized ρούχα και πανωφόρια. Το σημαντικό είναι να παίξεις με το layeringκαι να δημιουργήσεις διαφορετικά επίπεδα στο κάθε look. Αφού το παντελόνι είναι πολύ εφαρμοστό, προσπάθησε τα υπόλοιπα ρούχα να είναι πιο άνετα και oversized. Ισορροπία ίσον στιλ!

Tα κορίτσια που μας διδάσκουν μόδα ήδη ξέρουν το trick:

  1. Marie von Behrens (Instagram: @mvb)
  • Filippa Hagg (Instagram: @filippahagg)
  • Chiara Ferragni (Instagram: @chiaraferragni)
  • Alexis Foreman (Instagram: @alexisforeman)

5. Marie von Behrens (Instagram: @mvb)

Μην περιμένεις άλλο! Πειραματίσου, εμπνεύσου και δημιούργησε διαφορετικές εικόνες από εκείνες που έχεις συνηθίσει.

You may also like