Η μπανάνα είναι το πιο θρεπτικό συστατικό για την ομορφιά μας

Φέτος, η εμμονή μας με τα κίτρινα φρούτα με αυτό το γλυκό (και χαρακτηριστικό) άρωμα και τις ιδιότητες ενυδάτωσης και περιποίησης του, γίνεται μεγαλύτερη. Εταιρείες όπως η The Body Shop και η Garnier έχουν ήδη προσθέσει από καιρό, στη γκάμα τους, προϊόντα βασισμένα στην πολυαγαπημένη μας μπανάνα, τόσο για το σώμα όσο και για τα μαλλιά και το πρόσωπο. Με την υψηλή συγκέντρωση βιταμινών και ανόργανων συστατικών, οι μπανάνες αξιοποιούνται για την ικανότητά τους να θρέφουν και να μαλακώνουν το δέρμα και τα μαλλιά, προσθέτοντας λάμψη καθώς και αυτό το απαράμιλλο, και κάπως εθιστικό άρωμα.

1. Ανακάλυψε την πρώτη μάσκα μαλλιών 3 σε 1 με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με banana για θρέψη των ξηρών μαλλιών. Η πλούσια υφή της Garnier Fructis Hair Food Mask, απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά. 3 διαφορετικοί τρόποι χρήσης: σαν conditioner, σαν μάσκα ή σαν κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. 1 μόνο αποτέλεσμα: super θρέψη των ξηρών μαλλιών!

2. Η επανορθωτική κρέμα σώματος Banana Milkshake αποτελεί μια ελκυστική ανάλαφρη περιποίηση σώματος ώστε η επιδερμίδα σας να γίνει απίστευτα απαλή και βελούδινη. Η απόκτηση ενός τέλειου σώματος προϋποθέτει άριστη και απαλή φροντίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα μπανάνας προλαμβάνει την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας, το βιολογικό έλαιο από αβοκάντο παρέχει εντατική θρέψη που συμβάλλει στην ενεργοποίηση των φυσικών διεργασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας και το έλαιο από μακαδάμια μαζί με τη βιολογική βανίλια χαρίζουν ελαστικότητα στην επιδερμίδας σας και βοηθούν στη μείωση των ραγάδων.

3. Το KALLOS Banana Fortifying Shampoo, περιέχειενεργά συστατικά της βιταμίνης Α, Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, C, E, ελαιόλαδο και εκχύλισμα μπανάνας που ενυδατώνουν και αναζωογονούν αμέσως τα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά ενώ ενυδατώνει σε βάθος ξηρά, αδύναμα και θαμπά μαλλιά, καθιστώντας τα μεταξένια, λαμπερά και εύκολα στο χειρισμό.

4. Απλά ακαταμάχητο, το Banana Truly Nourishing Shampoo, περιέχει αληθινό πολτό μπανάνας από το Εκουαδόρ. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να χαρίσετε στα μαλλιά σας ήπιο καθαρισμό με όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα. Για όλους τους τύπους μαλλιών. Προσδίδει λάμψη στα μαλλιά, με μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Αιθιοπία και μπανάνες από το Εκουαδόρ.

You may also like