Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (22/9)

victoriabeckhamΕίναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί (;)  

Οι Βρετανοί ερωτήθηκαν και ψήφισαν και τον τίτλο της γυναίκας με το καλύτερο γούστο στη χώρα κέρδισε η Victoria Beckham. Πατριωτική επιλογή, βέβαια, δε λέμε, με ηλικίες συμμετοχής στην έρευνα από 18 έως 34, οι οποίες θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι μάλλον θα ψήφιζαν την Cara Delevingne, αλλά φαίνεται ότι το νεαρό μοντέλο μάλλον τους κάνει λίγο πιο grunge από ότι θα ήθελαν. Άλλωστε η Victoria το glamour το χειρίζεται καλύτερα, το χαμόγελο πάλι όχι, μια που αυτό το τσιγκουνεύεται, αλλά ως γνωστόν περί ορέξεως…  βρετανική κρεατόπιτα!

 

 

instagram_karllagerfeld__1__article_zoomKarl Lagerfeld: Τώρα και εκδότης!

Είδατε τι ωραία που είναι να είσαι ο Kaiser της μόδας; Όποια τρελή ιδέα σου κατέβει μπορείς να την υλοποιήσεις κουνώντας απλώς το μικρό σου δαχτυλάκι. Το νέο εγχείρημα του διάσημου σχεδιαστή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 20 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες μπουτίκ σε επτά ευρωπαϊκές πόλεις (Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόναχο, Αμβέρσα, Άμστερνταμ και Ζυρίχη).

Η Karl Daily, όπως ονομάζεται το έντυπο, σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες και ξενοδοχεία. Τι θα προσφέρει η εφημερίδα; Μια ματιά στον κόσμο του ιδιόρρυθμου Karl, σκίτσα από το χεράκι του, παρουσίαση των προϊόντων του, άρθρα μόδας, μέχρι και αθλητικά νέα (!), πρόβλεψη του καιρού και ωροσκόπιο, αλλά το καλύτερο είναι μάλλον η φιλική συμμετοχή της γάτας του Choupette ως guest editor! Λέτε να την βρούμε σύντομα και στην Αθήνα;

 

galleria_vittorioemanueleΑνακαίνισε την Galleria σου, μην πέσει να σε πλακώσει 

Αν έχετε επισκεφθεί ποτέ το Μιλάνο, σίγουρα θα θυμόσαστε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του, την Galleria Vittorio Emanuele II, έναν υπέρκομψο χώρο μόδας και διασκέδασης στο κέντρο της πόλης, πόλο έλξης κατοίκων και τουριστών. Αυτό ακριβώς το αγαπημένο fashion spot αποφάσισαν να ανακαινίσουν οι οίκοι Versace και Prada.

Ο οίκος Versace δεν θα εγκαινιάσει εκεί απλά μία ακόμη μπουτίκ με αέρα 19ου αιώνα στην διακόσμηση, αλλά συνεισέφερε το τεράστιο ποσό των 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο έργο, ποσό το οποίο προσέφερε και ο οίκος Prada. 14.000τμ. είναι η συνολική έκταση του χώρου και οι εργασίες μέλλουν να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2015, ιδανική εποχή για ένα ταξιδάκι στην γειτονική Ιταλία!

 

 

28b4a72fbdd86266bfbf77428f7fc3c6Ένας ακόμη ρόλος για την Cara

Η νεαρή Βρετανίδα κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, κατακτά τώρα σταδιακά και το Χόλιγουντ που φαίνεται να εκτιμά το χιούμορ και… τα εκφραστικά φρύδια της. Οι υποκριτικές ικανότητές της; Αυτές σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να της υπερασπιστεί στην νέα ταινία «Paper Town», σε σκηνοθεσία Jake Schreier.

Ο ρόλος της μυστηριώδους Margo Roth Spiegelman που μπαίνει στη ζωή του πρωταγωνιστή μια νύχτα με πανσέληνο ντυμένη νίντζα παρασύροντας τον σε μια εκστρατεία εκδίκησης φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην τρελούτσικη Cara, αλλά η απόδειξη είναι πάντα στην γνώμη του κοινού που ως γνωστόν χρειάζεται περισσότερα από τέλειες αναλογίες για να πειστεί! 

You may also like