Η νέα παγίδα στο dating

kiss internetΊσως να το έχετε κάνει και εσείς. Ίσως και να σας το έχουν κάνει. Μπορεί και να το ξέρατε αλλά τώρα ήρθε και βρετανική έρευνα να το επιβεβαιώσει. Τα 2/3 των ανθρώπων πριν βγουν ραντεβού με κάποιον τσεκάρουν το προφίλ του στο facebook ή το twitter. Την έρευνα διεξήγαγε η on line υπηρεσία γνωριμιών Parship η οποία κατέγραψε τις συνήθειες περίπου δύο χιλιάδων Βρετανών singles. Σύμφωνα με αυτήν οι περισσότεροι ακυρώνουν το επικείμενο ραντεβού τους αν δουν φωτογραφίες που δεν κολακεύουν, έλλειψη χιούμορ, βίαιη on line συμπεριφορά ή αν δουν ότι το αντικείμενο του ενδιαφέροντος του φλερτάρει μέσα από τα προφίλ του.

Όταν ρωτήθηκαν τί εικόνα πιστεύουν ότι δίνουν τα δικά τους προφίλ, το 34% απάντησε ότι πιστεύουν πως δεν τους κολακεύουν με το 54% να θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στις πολλές “μεθυσμένες φωτογραφίες”.

Εκπρόσωπος του Parship UK χαρακτηριστικά δήλωσε: “Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με το πως διαχειρίζονται το προφίλ τους ιδιαίτερα οι singles που αναζητούν σύντροφο. Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι το προφίλ του δείχνει έναν άνθρωπο με χιούμορ που του αρέσει να διασκεδάσει αλλά μπορεί το επίδοξο ραντεβού σας να μην έχει την ίδια άποψη”.

Οπότε κι εκεί χρειάζεται προσοχή και στρατηγική, αν χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωση για εύρεση μελλοντικού συντρόφου. Μην παραπλανάτε τον άλλο, για να μην πέσετε κι εσείς “θύμα” της δικήςσας παγίδας.

Πηγή: http://www.marieclaire.gr

You may also like