Η νέα πρόταση του Yves Saint Laurent πριν τελειώσει το φθινόπωρο

Πόσο αγοροκόριτσο νιώθετε; Σας αρέσει το πιο rock chic στυλ; Είναι πολύ γοητευτικό να ξεφύγεις από το πολύ girly σε «Tomboy». Να γίνεις πιο τολμηρή και έντονη με μέτρο για να μετατρέψεις το στυλ σου σε ένα sexy tomboy look.Να πειραματιστείς με μια ανατρεπτική εικόνα του εαυτού σου και να θυμηθείς τις πιο ρομαντικές πτυχές του χαρακτήρα σου με ένα επιβλητικό ροκ τρόπο. Το φθινόπωρο, έτσι και αλλιώς μας μεταφέρει με τα χρώματα του σε ένα τέτοιο mood,παρόλο που φέτος έχει καθυστερήσει να επιβληθεί στην ώρα του… Ο οίκος YSL με τον νέο του δημιουργό Tom Pecheux εξισορροπεί τα έντονα χρώματα σε συνδυασμό με ουδέτερους τόνους και μας βοηθάει να γίνουμε something different…Μια ολοκληρωμένη πρόταση για να είστε on time.

  • Η συλλεκτική Παλέτα Ματιών Tomboy είναι αρμονικές, ουδέτερες αποχρώσεις που σας βοηθούν να συνδυάσετέ πρωτότυπες φωτεινές αποχρώσεις σε μια σειρά διαφορετικών τελειωμάτων. Περιέχει από τη φωτεινή μπεζ μέχρι την αστραφτερή χρυσή, την τολμηρή μπορντό και τις αρμονικές μεσαίες έως σκούρες καφέ αποχρώσεις που είναιοι πιο hotγια φέτος.
  • Η Νο 13 Sulfurous Plum Blush είναι η νέα limited edition απόχρωση για το φθινόπωρο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για να πετύχετε ζεστά ζυγωματικά και ένα ισορροπημένο πρόσωπο με τις τολμηρές σκιές του.
  • Οι TATOUAGE COUTURE είναι τα χρώματα που θα σας ολοκληρώσουν και θα σας μαγέψουν συγχρόνως. Το βαθύ ματ κόκκινο ή το έντονο μπεζ δίνουν πραγματικά εντυπωσιακή διάσταση στις νέες αποχρώσεις: wisted Nude και 30 Outrageous Red είναι αυτές που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.
  • Αν τώρα νομίζετε πως τα άκρα μας θα μείνουν απαρατήρητα τότε είστε γελασμένες αφού στις μέρες μας είναι το πρώτο που παρατηρείται σε μια γυναίκα για αυτό σας έχω την λύση με τα πιο λαμπερά χρώματα.

Τρεις αποχρώσεις  σε βερνίκια νυχιών με τη νέα πολύ εντυπωσιακή Underground σειρά.

No.118 Marron Sulfurex – βαθύ καφέ

Νο.119 Bordeaux – πικάντικο μπορντό

No.120 Μπεζ Aventureux – γυμνό μπεζ

Οι μέρες θα κυλήσουν με τις πιο rock chic εμφανίσεις σας οι οποίες θα εντυπωσιάζουν όποιον και αν βλέπετε…

You may also like