Δείτε την πιο γλυκιά Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση! (+ video)

Η αλήθεια είναι πως δεν μπαίνω στο κλίμα των Χριστουγέννων τόσο νωρίς, όμως αντιλαμβάνομαι τη χαρά που προσφέρει σε πολλούς η αναμονή για τη λαμπερή εορταστική περίοδο – και τους χαίρομαι, ομολογώ. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως μ’ έπιασε κι εμένα μία pre-Christmas διάθεση χάρη σε αυτή τη διαφήμιση!

               Το βρετανικό πολυκατάστημα John Lewis & Partners ανήγγειλε την έναρξη της εορταστικής σαιζόν με έναν… δράκο! Μη βιάζεστε, όμως, φίλοι του “Game Of Thrones”, ο πρωταγωνιστής που θα δείτε δεν έχει καμία σχέση με το Drogon και τ’ αδέρφια του! (Όχι, Tolkien fans, ούτε με τον Smaug!)

               Σε αυτό το βίντεο διάρκειας δύομιση λεπτών παρακολουθούμε τον Edgar, έναν γλυκύτατο μικρό δράκο ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να μοιραστεί τη χαρά των ανθρώπων που ζουν σε μία μικρή πόλη για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Όμως, παρά τις απόλυτα αγνές προθέσεις του και τον ενθουσιασμό του, οι προσπάθειές του πάνε πραγματικά στράφι, εξαιτίας της ανάσας του που καίει τα πάντα. Η μόνη του φίλη είναι μία νεαρή φουρνάρισσα που αποφασίζει να κάνει τον Edgar κομμάτι της μεγάλης συντροφιάς της πόλης χωρίς να σκορπάει την καταστροφή!

               Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι διαφημίσεις του John Lewis & Parters έχουν απήχηση ανάλογη με εκείνη της παρέλασης του αμερικανικού Macy’s την Ημέρα των Ευχαριστιών, με την παρέλαση να λειτουργεί ως εναρκτήριο λάκτισμα για τα Χριστούγεννα και (προφανώς) για τις αγορές που γίνονται στο μεσοδιάστημα. Πράγμα που σημαίνει πως το βρετανικό κοινό ανυπομονέι κάθε χρόνο για τη νέα ιδέα του πολυκαταστήματος ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε γιορτινό mood.

               Βλέποντας, λοιπόν, τη διαφήμιση και τον Edgar, επίσημα νιώθω πως μπήκα κι εγώ στο ανάλογο κλίμα και δεύτερον (και σημαντικότερο), όλοι αξίζουν μια ζεστή αγκαλιά ειδικά αυτές τις μέρες – ακόμη κι αν κινδυνεύουν να “αρπάξουν” λίγο τα ρούχα σου!

               Πηγή: Unilad

Photo credits: The Sun & Campaign

You may also like