Η νέα ρουτίνα ομορφιάς

  Επιλέξτε την νέα ρουτίνα ομορφιάς, σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου αυτή τη περίοδο και αναδείξτε την πιο όμορφη, νεανική και λαμπερή της εμφάνιση. Είναι η κατάλληλη εποχή για ανανέωση και προστασία της επιδερμίδας πριν έρθει ο χειμώνας. Η σταθερή θερμοκρασία αυτή την εποχή μας δίνει αισθητά το προβάδισμα να παρατηρήσουμε τις καινούργιες μας ανάγκες. Επίσης είναι η στιγμή να υιοθετήσουμε τον καινούργιο μας προγραμματισμό χωρίς να έχουμε ανεπιθύμητες απώλειες. Τρία βήματα πριν τελειώσει το φθινόπωρο…

Ορατή ανανέωση

Μείωσε τα σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ανομοιόμορφους τόνους και τραχιά υφή, με προϊόντα που περιέχουν στη σύνθεση τους ρετινόλη. Αυτοί είναι οι παράγοντες απολέπισης αλλά και συστατικά που χαρίζουν πλούσια θρέψη όπως το έλαιο αβοκάντο. Η λοσιόν 365 Skin Repair Essence Youth Renewal της Lancaster και ο ορός με ρετινόληΒ3 της LaRoche Posay είναι ο σωστός συνδυασμός για τις φθινοπωρινές ανάγκες σας.

Ώρα για λάμψη

Για να ενισχύσεις τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σου αλλά και την απαλή της υφή, άπλωσε το βράδυ μετά τον ορό και την κρέμα σου, ένα balm ή ένα έλαιο, το οποίο θα κλειδώσει την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας. Το πρωί θα έχεις μια ορατά πιο φρέσκια εμφάνιση. Ο αντιγηραντικός ορός Super Serum της Nuxe, και οι αμπούλες με έλαιο ρετινόλη Ideal Resource Youth της Darphin θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ομοιόμορφος τόνος

H νέα premium κρέμα νύχτας, Elixir Orchidea Recharge Night Cream είναι η  κρέμα που προωθεί την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συνδυάζει καινοτόμα δραστικά συστατικά για την ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και την τόνωση της κουρασμένης επιδερμίδας. Το μικροεκχύλισμα ελβετικού παγόβουνου, ενεργοποιεί το δέρμα που στερείται ύπνου. Μειώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων και αυξάνοντας την λάμψη μετά από μόλις 2 εβδομάδες εφαρμογής. Ενισχύεται με φυτική ρετινόλη, που διεγείρει την κυτταρική ανανέωση μειώνοντας την υπερμελάγχρωση… Αλλά και 3D υαλουρονικό οξύ, που αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος για άμεσο lifting αποτέλεσμα.

Προετοιμάσου κατάλληλα και σίγουρα θα λάμψεις…

Featured image: unsplash.com/@priscilladupreez

You may also like