H νέα σειρά “Filthy Rich” της Kim Cattrall έρχεται στο FOX Life

H Kim Cattrall από το Sex and the City μας είχε λείψει και τώρα επιστρέφει στην μικρή οθόνη με ένα σκοτεινό οικογενειακό δράμα!

Ο πλούτος, η εξουσία, η δόξα και η θρησκεία διασταυρώνονται με αφορμή μια αναπάντεχη κληρονομιά! Η νέα σειρά «Filthy Rich» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη Tate Taylor, η νέα σειρά «Filthy Rich» ακολουθεί την πάμπλουτη οικογένεια Monreaux. Μία οικογένεια διάσημη για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου θρησκευτικού, τηλεοπτικού δικτύου. Κάποια στιγμή, ο Πρόεδρος του δικτύου χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα. Τότε η σύζυγος του Margaret (Kim Cattrall), μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους, ανακαλύπτουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά έχουν συμπεριληφθεί και στη διαθήκη. Οι νέοι, νόμιμοι πλέον κληρονόμοι έρχονται για να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει. Η Margaret, από την πλευρά της θα χρησιμοποιήσει όλες τις επιχειρηματικές της ικανότητες αλλά και τη γοητεία της. Στόχος της, να διαφυλάξει το όνομα και την περιουσία της οικογενειακής αυτοκρατορίας.

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.00.Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

copyright: ©2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.


Δείτε το επίσημο trailer: youtu.be/qhdm_MzUK6k

You may also like