Η νέα σειρά Vinopure της Caudalie για τις γυναίκες με δερματικά προβλήματα

Το 2018, η Caudalie παρουσιάζει τη Vinopure, μια άκρως φυσική, απαλή και αποτελεσματική λύση για να απαλλάξει την επιδερμίδα από τις ατέλειες . Μια σειρά από τρία προϊόντα, σχεδιασμένα για ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης 3 βημάτων, βασισμένα σε συστατικά φυσικής προέλευσης (χωρίς συνθετικό άρωμα) που προλαμβάνουν και καταπολεμούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα.

THE CLEAR SKIN PURIFYING TONER

Μια πολύ φυσική φόρμουλα σχεδιασμένη ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα για να την καθαρίζει σε βάθος αλλά ήπια και να την προετοιμάζει για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν. Πρωί και βράδυ, εφαρμόζετε τη λοσιόν στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, χρησιμοποιώντας μια ροδέλα βαμβακιού. Δεν ξεπλένετε. Έξτρα όφελος: Η λοσιόν περιέχει βιολογικό νερό σταφυλιού που ενυδατώνει.

THE BLEMISH CONTROL INFUSION SERUM

Εξαιρετικά συμπυκνωμένος σε συστατικά φυσικής προέλευσης, ο ορός προσφέρει απολεπιστική και αποφρακτική δράση για τη μείωση των ατελειών, με σαλικυλικό οξύ και ένα νέο πατενταρισμένο σύμπλοκο. Το βιολογικό απόσταγμα τριαντάφυλλου ελέγχει το σμήγμα και περιορίζει την οξείδωσή του, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του το κάνει αδιόρατο, καθώς λιώνει μόλις απλωθεί στο δέρμα. Χρησιμοποιείτε τον πρωί και βράδυ, μόνο στο πρόσωπο, μετά τη λοσιόν. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, περιμένετε ένα λεπτό μετά την εφαρμογή για να απορροφηθεί πριν απλώσετε τη κρέμα. Έξτρα όφελος: Ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά στα σπυράκια.

THE SKIN PERFECTING MATTIFYING FLUID

Από τη μια, το πυρίτιο, προσφέρει άμεσα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Από την άλλη, το απόσταγμα τριαντάφυλλου και η βιταμίνη Β3, ρυθμίζουν τη γυαλάδα. Η φυσική της λάμψη αποκαθίσταται. Μαζί με τον ορό, το fluid ενυδατώνει την επιδερμίδα και της προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεται. Το εφαρμόζετε πρωί και βράδυ, σε όλο το πρόσωπο, μετά τον ορό. Έξτρα όφελος: Το fluid είναι η τέλεια βάση μακιγιάζ.

ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Το εργαστήριο Caudalie ανέπτυξε μια νέα πατέντα που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό πολυφαινολών σταφυλιού και ενός κοκτέιλ από 6 εξυγιαντικά βιολογικά αιθέρια έλαια (λεβάντα, σιτρονέλα, γεράνι, δενδρολίβανο, μελισσόχορτο (lemon balm) και μέντα). Δρώντας σε συνέργεια, τα ενεργά αυτά συστατικά, σχηματίζουν ένα αποτελεσματικό φραγμό απέναντι στον πολλαπλασιασμό του βακτηρίου P. Acne, υπεύθυνου για τα σπυράκια και εμποδίζουν την οξείδωση του σμήγματος, την κύρια αιτία για τη φλεγμονή των πόρων και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας.

100% ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ

Με πηγή προέλευσης τη γωλθερία (wintergreen), ένα ενδημικό φυτό της Ασίας, το σαλικυλικό οξύ εξάγεται στην πιο καθαρή και φυσική του μορφή. Αποφράζει και συσφίγγει τους πόρους ενώ συγχρόνως λειαίνει την επιδερμίδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ

Με πηγή προέλευσης τις βιολογικές καλλιέργειες τριαντάφυλλων στη Λεκάνη της Μεσογείου, το ροδόνερο συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και φωτίζει την επιδερμίδα

You may also like