Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το Σεπτέμβρη και [σιγά σιγά ο καιρός μας πείθει πως όντως μπήκαμε στο φθινόπωρο. Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα σύννεφα και, όσο για τις βροχές, θέμα χρόνου είναι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Όμως δεν απελπιζόμαστε, γιατί οι νέες συλλογές για το φθινόπωρο είναι κατακλυσμένες από τη ζωντάνια και την ανεμελιά των ‘70s! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αραιές νεφώσεις αναμένονται αύριο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρα, οι οποίες θα αυξηθούν σταδιακά προς το μεσημέρι. Παράλληλα είναι πιθανή η εκδήλωση τοπικών βροχών στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά , ενώ στο νότιο τμήμα αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14°C και 22°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί εντάσεως από 5 έως κι 7 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τι κι αν “Φθινοπώριασε”, που λέει και το λαϊκό άσμα; Δε σημαίνει πως δε μπορούμε να χαρούμε μία κομψή και πολύχρωμη φούστα που αφήνει και λίγο ακάλυπτο το πόδι (ευχαριστούμε, Zara!). Η δε πολυχρωμία είναι που καθιστά αρκετό ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή, όπως προτείνω εδώ, ένα κορμάκι.

 

Επειδή, όμως, από εδώ κι ύστερα καλό είναι να έχουμε μαζί μας κι ένα ελαφρύ πανωφόρι, ας βάλουμε μία extra δόση ‘70s με ένα denim jacket!

L’Agence fringed denim jacket

Με το συγκεκριμένο σύνολο συστήνω ένα ζευγάρι γόβες Mary Jane, οι οποίες φέτος επανέρχονται – και δηλώνω ενθουσιασμένη!

Dolce & Gabbana Mary Jane pumps

Για τα προσωπικά μας είδη μία shopping bag που ταιριάζει στον χρωματικό καμβά των κομματιών μας είναι η trendy εκδοχή του σάκου του… Sport Billy για τη busy μέρα μας, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε και τα απολύτως απαραίτητα για να φρεσκαριστούμε για τη βόλτα μας μετά!

Fendi shopping bag

Η απλότητα του πουκαμίσου ή της μπλούζας λειτουργεί ως καμβάς για να παίξουμε με τα αξεσουάρ. H Πριγκιπώ δίνει τις χειροποίητες προτάσεις της κι εγώ σας δίνω μία ιδέα, με βάση το look μας!

Πριγκιπώ Jewelry

Τέλος, ρετρό αύρα μπορούμε να δώσουμε και στα μαλλιά μας, καθώς η τάση φέτος τα θέλει μαζεμένα και με τα πλαϊνά τμήματα ελεύθερα να πλαισιώνουν το πρόσωπό μας.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like