Η νέα τάση στα παπούτσια έχει άρωμα Ιταλίας

Η θερμοκρασία έχει κι επίσημα ανέβει επικίνδυνα, ενώ αυτή η άνοδος συνοδεύεται από την επιτακτική ανάγκη της ανανέωσης της ντουλάπας μας, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει όχι μόνο στις στιλιστικές αλλά και στις αλλαγμένες θερμοκρασιακές συνθήκες.

Μία Ιταλίδα, η Leonora Arslani, αποφάσισε να κάνει τα παραπάνω πράξη και να μεταφέρει λίγη από την πνοή της Ιταλικής κουλτούρας στα δημιουργήματά της, ώστε να μυήσει κάθε γυναίκα που σκέφτεται να την επιλέξει. Το brand της «Giovanna» έχει εικόνες από την Ιταλία των 50s, 60s και 70s και, πιο συγκεκριμένα, από τη θεία της, από την οποία εμπνεύστηκε το όνομα.

Η σχεδιάστρια είπε στο Harper’s Bazaar:

«Πήρα το όνομά μου από τη θεία μου, Giovanna (Giovanna είναι το μεσαίο μου όνομα), και πάντα αισθανόμουν συνδεδεμένη μαζί της. Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, επισκεπτόμουν το παραθαλάσσιο σπίτι της στη Marina di San Nicola κοντά στη Ρώμη και θυμάμαι που ήμουν ενθουσιασμένη από τα πανέμορφα, εξωτικά πράγματα στην ντουλάπα της και πόσο άκοπα συνδύαζε πράγματα. Η Giovanna ήταν γνωστή για το στιλ της και το μοναδικά ανεξάρτητο πνεύμα της. Μου άρεσε η ιδέα να δημιουργήσω μία συλλογή που μπορούσε να αντανακλάσει τα στοιχεία της ντουλάπας της, αναδημιουργώντας τη για σήμερα»

Κάπως έτσι, η πρώτη της συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από mulesσε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, μετα υφαντά με το σταυρωτό σχέδιο να έχουν αρχίσει να κάνουν θραύση στο Instagram.

Οι τιμές κινούνται στα 195 μέχρι 250 δολάρια και μπορείς να τα βρεις στο site της Giovanna.

You may also like