Η νέα hot τάση στο μακιγιάζ θέλει ουράνιο τόξο στα μάτια σου

Ο υπέροχος Charlie Chaplin έλεγε ‘’Δεν θα βρεις ποτέ ουράνιο τόξο, αν κοιτάς κάτω’’ και εμείς από τον beauty κόσμο μας, έχουμε να προσθέσουμε ότι μπορείς να το βρεις και στο πρόσωπο σου. Πώς; Απλά αφέσου στην τάση που θέλει να βάζουμε πολλές και χρωματιστές σκιές στα μάτια και δημιούργησε το δικό σου προσωπικό ουράνιο τόξο. Και πίστεψέ μας, αυτή τη φορά η μάσκα προστασίας θα επισκιαστεί, με τον πιο φωτεινό και fun τρόπο!

Ουράνιο τόξο στα μάτια σου:

How to:

Πριν δημιουργήσετε το προσωπικό σας ουράνιο τόξο, δοκιμάστε πάνω στο χέρι σας σκιές σε διάφορες αποχρώσεις. Δείτε προσεχτικά ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο και γιατί όχι αναμείξτε κάποια χρώματα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βγει πιο ισορροπημένο και ‘’δουλεμένο’.

Δεν χρειάζεται να βάλετε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μάτια σας, γιατί απλά στο τέλος το μακιγιάζ μπορεί να φανεί κάπως αποκριάτικο. Επικεντρωθείτε το πολύ σε 3 χρώματα και δώστε αρκετή σημασία στο blendingτων σκιών.

Όταν δημιουργήσετε το ουράνιο τόξο στα μάτια σας – και είστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα – μην ξεχάσετε να βάλετε settingsprayγια άψογο τελείωμα.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα έντονα μάτια θέλουν και ‘’ήσυχα’’ χείλη. Προτιμήστε κραγιόν σε nudeκαι φυσικούς τόνους του ροζ και δημιουργείστε το πιο ιδιαίτερο και χρωματιστό μακιγιάζ της άνοιξης!

Inspiration:

7 μακιγιάζ – έμπνευση, 7 μακιγιάζ που θυμίζουν ουράνιο τόξο που έχει βγει μετά από μια βροχή.  Εμπνευστείτε, δοκιμάστε και κάνετε τη διαφορά!

Photo credits: @inbeautmag/ Instagram

You may also like