Πηνελόπη Κουρτζή & Ιάσονας Χανδρινός παρουσιάζουν τα βιβλία τους στα Live events του Public

Η συγγραφέας των best sellers, Πηνελόπη Κουρτζή και ο πολυγραφότατος ιστορικός -συγγραφέας Ιάσονας Χανδρινός είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές των διαδικτυακών εκδηλώσεων Public Events Go Social της επόμενης εβδομάδας. Ο θεσμός με την υπογραφή του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στη χώρα κλείνει έναν χρόνο ζωής. Το γιορτάζει με ακόμη περισσότερες προσωπικότητες. Εμπειρίες που ζούμε μέσα από τη σελίδα του Public στο  Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», Πηνελόπη Κουρτζή (Εκδόσεις Ψυχογιός)
Τρίτη 16/3 και ώρα 19:00
| @PublicFB

Με αφορμή το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, μια ιστορία που διαδραματίζεται στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα,θα ταξιδέψουμε στην ξέγνοιαστη εποχή των χίπηδων, σε μια διαδικτυακή εκδήλωση που θα πλαισιώσουν οι: Μαρία Βασιλάκη, σκηνοθέτης & συντονίστρια ταινίας «η Παραλία», Ραφαέλα Περγιανάκη, μουσικός, Luigi Siriani, μουσικός και Γιάννης Κουκουράκης, ηθοποιός & θεατρικός συγγραφέας.Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη.Περισσότερες πληροφορίες στο Public blog.

«Συναγωνιστές: Το ΕΑΜ και οι εβραίοι της Ελλάδας», Ιάσονας Χανδρινός (Εκδόσεις Ψηφίδες)
Τετάρτη  17/3 και ώρα 19:00
| @PublicFB


To Public και οι εκδόσεις Ψηφίδες σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με αφορμή το βιβλίο του Ιάσονα Χανδρινού, «Συναγωνιστές: Το ΕΑΜ και οι εβραίοι της Ελλάδας», που διερευνά την πολυσχιδή συνάντηση εβραίων και εαμικής Αντίστασης από την αρχή της Κατοχής μέχρι και τα χρόνια του Εμφυλίου, μέσα από αρχειακάίχνη, βιβλιογραφικές πηγές και μαρτυρίες. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Οντέτ Βαρών-Βασάρ, ιστορικός, Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, ο Βαγγέλης Τζούκας, Δρ. Κοινωνιολογίας, Διδάσκων στο ΕΑΠ. Τον συντονισμό θα κάνει η Ζανέτ Μπαττίνου, Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο Public blog.

You may also like