Η πιο κομψή έξυπνη βαλίτσα ανήκει με διαφορά στη Samsara

Έρχεται ο,τι πιο πρακτικό και “designάτο” θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για τα επαγγελματικά μας ταξίδια.

Οι αποσκευές είναι τα σημαντικότερα πράγματα που έχουμε μαζί στις διακοπές μας, γι’ αυτό και χρειαζόμαστε μία βαλίτσα που να μπορούμε να εμπιστευθούμε για τη χωρητικότητα, την κατασκευή και τα designτης. Μία βαλίτσα που θα σκέφτεται πριν από εμάς, για εμάς. Αυτήν ακριβώς την κατασκευή φαίνεται ότι έφτιαξε η Samsara και ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Πρόκειται για μία έξυπνη βαλίτσα που είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για τα αεροπλάνα και τα γιοτ. Στην επιφάνειά της είναι τοποθετημένες δύο λαστιχένιες ρίγες για να αποφεύγονται οι γρατζουνιές ενώ το πάνω μέρος είναι flat, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιφάνεια εργασίας, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε μέχρι και το laptopμας, ανεξάρτητα από το μέρος που βρισκόμαστε.

Όσο για το τεχνολογικό κομμάτι, ξεκινάμε με ένα φως LED στο εσωτερικό της βαλίτσας, που ανοίγει αυτόματα όταν αντιλαμβάνεται ότι ανοίγει σε σκοτεινές συνθήκες. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα αποσπώμενο power bank με υποδοχή USB, όπου ο κάτοχος μπορεί να φορτίσει τη φορητή του συσκευή μέχρι και 10 φορές. Μάλιστα, η βαλίτσα έρχεται μαζί με μία εφαρμογή που – ανάμεσα στα πολλά – ενημερώνει τον ιδιοκτήτη, αν εκείνη ανοιχτεί χωρίς την παρουσία του κι ενημερώνει όταν τα επίπεδα της μπαταρίας είναι χαμηλά.

Η έξυπνη βαλίτσα της Samsara αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2017 και η τιμή της θα ανέρχεται στα 690 δολάρια.

You may also like