Η συλλογή Nike Tech Pack Άνοιξη 2017 έρχεται….

Πώς μπορούμε να είμαστε άνετα και κομψά ντυμένες ενώ αθλούμαστε; Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά η Johanna Schneider, κατάλαβε τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών και μας προτείνει τη συλλογή TechKnit.

Όπως δηλώνει η  Sr. Design Director της Nike Women Sportswear «Το τέλειο ρούχο καθορίζεται από τον τρόπο με τον οποίο κινείται και αλληλοεπιδρά με το σώμα. Η γυναικεία σιλουέτα απαιτεί μια ισορροπία από τα ρούχα: να κολακεύουν τα διάφορα μέρη του σώματος και ταυτόχρονα να είναι άνετα έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τις κινήσεις της αθλήτριας».

Αυτή η ισορροπία — ανάμεσα στην εφαρμογή, τη λειτουργικότητα, την αίσθηση και την κίνηση — είναι το κίνητρο που διέπει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Schneider, η οποία βασίζεται στο συνδυασμό του στυλ και της ποιότητας.

Η συλλογή TechKnit της Nike Sportswear για Άνοιξη 2017 αναπτύχθηκε από μια ομάδα ειδικών knit της Nike, συμπεριλαμβανομένης της NSW Innovation Designer, Jessica Lomax, στοχεύοντας στη δημιουργία must have κομματιών, κατάλληλων και για αθλητισμό.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ‘βασικά ρούχα’ που βρίσκει κανείς στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας: στενό δερμάτινο τζάκετ, τζιν παντελόνι, απλό λευκό t-shirt. Εμείς στη Nike έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρουμε μια αθλητική οπτική και να εστιάσουμε περισσότερο στο οπτικό αποτέλεσμα χωρίς να περιορίζουμε τις δυνατότητες του ρούχου», όπως αναφέρει η Johanna Schneider.

Η νέα συλλογή είναι σχεδιασμένη για να φορεθεί σε μια εποχή με μεταβλητές θερμοκρασίες. «Την άνοιξη είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι στις αλλαγές του καιρού στο άμεσο περιβάλλον μας». Στις μετακινήσεις μας μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έχουμε να αντιμετωπίσουμε εναλλαγές κρύου και ζέστης», διευκρινίζει η Schneider. «Η φράση ‘να φαίνεσαι ωραία, να νιώθεις ωραία και να παίζεις ωραία’ μάς ενέπνευσε για να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο outfit .Δημιουργήσαμε μια καινοτομική συλλογή TechPack (με Tech Knit, Tech Fleece, Tops και Tech Wovens), η οποία προσφέρει διάφορες επιλογές στυλ ανάλογα με τις επιμέρους ανάγκες μας».

Αυτή τη σεζόν, δεύτερη για τη συλλογή Tech Knit, η καινοτομία είναι προφανής από την ιδιαίτερη κατασκευή των μοτίβων ,τη μορφή και την εμφάνιση του υλικού καθώς υπάρχουν και στοιχεία που εστιάζουν στην απόδοση, στην άνεση, αλλά και στην μη απτή αίσθηση της «συγκέντρωσης».

Η συλλογή Nike Tech Pack Άνοιξη 2017 για άνδρες και γυναίκες είναι διαθέσιμη από σήμερα  στο nike.com και στα καταστήματα λιανικής πώλησης της Nike Sportswear.

You may also like