Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η επισήμως υποψήφια για Oscar ερμηνεία της Natalie Portman ως Jackie Kennedy φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ ταυτόχρονα ο James McAvoyσυγκλονίζει στο ρόλο ενός νεαρού με διασχιστική διαταραχή και 23 διαφορετικές προσωπικότητες να ζουν στο σώμα του.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Jackie+ Split

Jackie
Είδοςταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup, John Hurt, Richard E. Grant Caspar Phillipson
Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο JohnF. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (NataliePortman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.

Διχασμένος (Split)
Είδος ταινίας: Ψυχολογικό Θρίλερ
Ηθοποιοί: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson
Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

Ο Καλύτερος Φίλος Μου (A Dog’s Purpose)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Britt Robertson, Dennis Quaid, Peggy Lipton, Josh Gad
Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ του Γ. Μπρους Κάμερον από το 2010, το «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ («Chocolat», «The Hundred-Foot Journey»), επικεντρώνεται σε έναν αφοσιωμένο σκύλο, που βρίσκει νόημα στην δική του ύπαρξη μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά. Τους μαθαίνει να γελάνε και να αγαπάνε, και αυτοί τον μαθαίνουν πώς είναι να έχεις μια οικογένεια που θα κάνει τα πάντα για σένα.

Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο (Resident Evil: The Final Chapter)
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter
Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του ResidentEvil: Retribution, όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη RaccoonCity, όπου η UmbrellaCorporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκάλυψης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

 

You may also like