Η συλλογή Qinetiko μεταμορφώνει τα workouts μας

Το πολυβραβευμένο νερό ΘΕΟΝΗ μας ενυδατώνει και τα The Body Shop φροντίζουν για το όλο υπόλοιπο ευ ζην μας…

Πριν μόλις λίγες μέρες μιλήσαμε για τη ρουτίνα και τη σημασία της στην καθημερινότητα του lockdown. Μία από τις συνήθειες που πολλοί “χτίσαμε” από το Μάρτιο και συνεχίζουμε να τηρούμε… Eίναι η διατήρηση της σωματικής μας άσκησης. Βέβαια, για να την κρατήσουμε και να ενισχύσουμε τη συνήθεια, βοηθάει πολύ και ο σχετικός εξοπλισμός. Ενώ τα ρούχα λειτουργούν κι αυτά ως κίνητρο για να αξιοποιήσουμεέτσι το χρόνο μας.

               Έτσι ανακαλύψαμε την Qinetiko. Είναι ένα premium brand αθλητικής ένδυσης με ρούχα κι αξεσουάρ που στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν τους fans της yoga, του pilates αλλά και του athleisure. Συνδυάζουν ταυτόχρονα την Ηθική της Μόδας με τη Βιωσιμότητα των Υλικών.

               Τι σημαίνει αυτό;

               Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα ή 100% οργανικά υλικά, η Qinetiko σχεδιάζει άνετα tops. Αλλά και κολάν και sport bras…

…αλλά και ολόσωμες φόρμες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Τα ρούχα αγκαλιάζουν το σώμα αναδεικνύοντάς το και προσφφεροντάς του άνεση και φυσικά στυλ!

               Είτε μας αρέσει η μονοχρωμία είτε μοντέρνες πολυχρωμίες… Σίγουρα η Qinetiko θα γίνει η αγαπημένη των γυναικών που δε μπορούν να αποχωριστούν την αγαπημένη του συνήθεια ούτε στα lockdowns! Και μάλιστα, μπορούμε να επιλέξουμε και τα απαραίτητα για την προπονήσή μας αξεσουάρ. Όπως στρωματάκια γυμναστικής, το καθένα προσεκτικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κάθε μίας από εμάς!

               Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού είναι το Α και το Ω για μία αποτελεσματική προπόνηση…Αλλά και την αποθεραπεία του σώματος στη συνέχεια. Γι’ αυτό να φροντίσετε να έχετε κοντά σας πάντα ένα μπουκάλι φυσικό μεταλλικό νερό από τη Θεόνη, που χωρίς προσμείξεις και διεργασίες είναι η καλύτρη επιλογή για γρήγορες ανάσες δροσιάς!

Time for some pampering…

               Και νομίζω μετά τη γυμναστική μας δικαιούμαστε να κακομάθουμε λίγο τον εαυτό μας…! Γι’ αυτό ξεκινάμε την περιποίησή μας με ένα ζεστό ντους ξεκινώντας με μία καλή απολέπιση της επιδερμίδας. Το Shea Exfoliating Sugar Body Scrub του The Body Shop με αληθινό βούτυρο καριτέ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, προσδίδοντας στην επιδερμίδα λεία κι απαλή αίσθηση αφήνοντας ένα γλυκό άρωμα!

               Επίσης ξεχωρίζουμε τη σειρά Pink Grapefruit και το showergel με σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό. Το μεθυστικό φρουτώδες άρωμά του μας κάνει να νιώθουμε λες και βρισκόμαστε στο αγαπημένο μας spa, ενώ το body yogurt της σειράς απλώνεται εύκολα για να “κλειδώσει” την υγρασία στην επιδερμίδα και να τη διατηρήσει απαλή κι ενυδατωμένη για έως και 48 ώρες!

               Τέλος, τη βιταμίνη Cδεν την προσλαμβάνουμε μόνο μέσω της διατροφής μας, αλλά τη χρησιμοποιούμε κι ως boostγια ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Πώς Χάρη στη Vitamin C Glow sheet mask του TheBodyShop που είναι εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη βέρα και εκχύλισμα camucamu για άμεση αναζωογόνηση κι ενυδατωμένη όψη. Η εφαρμογή της μάσκας είναι απλούστατη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος!

               Μέχρι το επόμενό μας ραντεβού, #staysafe , #stayhealthy, #staypositive !

You may also like