H Τάμτα και τα 7 statement μακιγιάζ που πρέπει να δεις

Όταν ακούς το όνομα της Τάμτα, τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό; Ιδιαίτερο στιλ και εναλλαγή μαλλιών; Εμείς θα προσθέσουμε άλλο ένα στοιχείο που είναι αρκετά διάχυτο στο προφίλ της στο Instagram και δεν είναι άλλο από το statement μακιγιάζ που τόσο φαίνεται να αγαπά. Μπορεί για τις επίσημες εμφανίσεις της να εμπιστεύεται τους αγαπημένους της συνεργάτες, όμως δεν είναι λίγες φορές που στην καθημερινότητα της πειραματίζεται η ίδια με τις χρωματιστές σκιές, τα πινέλα και τα έντονα eyeliner. Και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, η Τάμτα το έχει (ΚΑΙ) στο μακιγιάζ!

Βάλε στο “REPLAY” τα 7 μακιγιάζ της Τάμτα και εμπνεύσου:

1. Double trouble

Κι όμως, στο ένα μάτι πορτοκαλί σκιά και στο άλλο μώβ και η Τάμτα το υποστηρίζει όσο καμία άλλη. Το color blocking πάει σε άλλα επίπεδα και εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Μένουμε σπίτι και περνάμε καλά, γιατί όχι;

@officialtamta/ INSTAGRAM

2. Orange is the new black

Έχει μεγάλη αγάπη στο πορτοκαλί χρώμα και το αποδεικνύει περίτρανα με αυτό το total orange μακιγιάζ (έξτρα πόντους παίρνει και το ασορτί μανικιούρ). Ταιριάζει υπέροχα με τα μαλλιά της και είναι μια statement επιλογή που αγαπήσαμε από τη πρώτη στιγμή.

@officialtamta/ INSTAGRAM

3. Blue attack

Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό της όταν δημιουργούσε αυτό το make–up, εμείς πάντως το βλέπουμε σαν να ήθελε να φτιάξει 2 μεγάλα κύματα στα μάτια της. Τα μόνα που χρειάστηκε ήταν μια έντονη σκιά και ένα μαύρο eyeliner, με το οποίο σχεδίασε το περίγραμμα. Επίσης και το attitude της αγαπημένης τραγουδίστριας έπαιξε το δικό του ρόλο!

@officialtamta/ INSTAGRAM

4. Ανάμεσα σε 2 δεκαετίες

Oversized βλεφαρίδες σαν αυτές της Twiggy στα 60’sκαι μια μπλε έντονη σκιά που μας μεταφέρει με μια κίνηση στα 80’s. Η Τάμτα έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο με το οποίο μπορεί να δοκιμάζει τα πάντα και το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό. Μοναδική!

@officialtamta/ INSTAGRAM

5. “She’s got it”

Ένα μακιγιάζ που έκανε μόνη της και θα ζήλευαν πολλές make-up artist. Ο συνδυασμός του πορτοκαλί του κίτρινου μαζί με μια τέλεια γραμμή μαύρου eyeliner είναι ένας συνδυασμός που φωνάζει ‘’επιτυχία’’. Για κάποιες εκκεντρικό, για κάποιες ιδιαίτερο, για εμάς ΤΕΛΕΙΟ.

@officialtamta/ INSTAGRAM

6. Romantic & Chic

Από τη μια μπορεί να είναι πολύ σέξι με άκρως θηλυκή εμφάνιση και από την άλλη ένα κοριτσάκι τόσο απλό με σπορ στοιχεία. Με αυτό το μακιγιάζ μας δείχνει τη ρομαντική και κομψή της πλευρά, που ναι ΚΑΙ αυτή της ταιριάζει. Οι τεράστιες βλεφαρίδες είναι εκεί, όπως και η πράσινη παστέλ σκιά για δώσουν μια μοναδική αισθητική στη φωτογραφία.

@officialtamta/ INSTAGRAM

7. Edgy vibes

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε! Της πάνε όλα και τα υποστηρίζει, μάλλον γιατί διαθέτει ένα τόσο όμορφο και λεπτεπίλεπτο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση το edgy μακιγιάζ με τις μαύρες λεπτομέρειες (ακόμα και στο περίγραμμα χειλιών) είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα θυμόμαστε για καιρό.

@officialtamta/ INSTAGRAM

Photo credits:  @officialtamta/ INSTAGRAM

You may also like