Η φωτεινή πλευρά της ζωής είναι το χαμόγελο σου, από τη Διονυσία Κων. Συκά

8454429b9ce9f02cb9949a5ee972353dΜια φωτογραφία ….(ναι αυτή με το χαμόγελο το τεράστιο, εκείνο το απίθανο βράδυ..), την επόμενη φορά που θα την δεις, μπορεί να σου προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια, (ναι, δεν είναι ιδέα σου αυτό το φανταστικό χαμόγελο έχει χάσει την λάμψη του)
Κορίτσια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το χαμόγελο δείχνει όλη την ψυχική κατάσταση του ανθρώπου, προσδίδει γοητεία και ανεβάζει την ψυχολογία του. Μπορεί να έχετε όμορφο σώμα, να διαλέγετε τα κατάλληλα ρούχα αλλάόλη αυτή η εμφάνιση χρειάζεται ένα κατάλευκο και όμορφο χαμόγελο! Η λεύκανση των δοντιών είναι η τεχνική που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ένα λευκότερο και υγιές χαμόγελο.

Η χειρουργός οδοντίατρος Διονυσία Συκά δίνει απαντήσεις σε κάθε τι που αφορά στην λεύκανση δοντιών. Πότε μπορείς να κάνεις λεύκανση; Είναι μια ασφαλής μέθοδος; Είναι επίπονη; Πόσους τόνους μπορεί να αλλάξει το χρώμα των δοντιών σου;
Πότε χρειάζεται η λεύκανση;
Η λεύκανση των δοντιών στοχεύει στην αλλαγή του χρώματος και της φωτεινότητας των δοντιώνάρα όταν αντιληφθούμε ότι το φυσικό χρώμα της αδαμαντίνης έχει μετατραπεί σε κίτρινό, καφέ, έχει χάσει την λευκότητα του (κάτι που γίνεται μόνο στα φυσικά δόντια), έχει έρθει η ώρα για μια επίσκεψη στον οδοντίατρο σας.

Μέθοδος Λεύκανσης στο Ιατρείο
Η μέθοδος είναι αυτή που γίνεται στο οδοντιατρείο από τον οδοντίατρο με τη χρήση ειδικών υλικών λευκάνσεων (με αρκετές διαφορετικές περιεκτικότητες) ανάλογα με το πρόβλημα κάθε ασθενή και την παράλληλη χρήση ειδικού μηχανήματος laser.Στη πρώτη φάση ο οδοντίατρος θα απομονώσει τους μαλακούς ιστούς (δηλαδή τα ούλα σας), με ειδική μορφή απομονωτήρα (κερί-αφρός)ώστε το υλικό λεύκανσης να μην έρθει σε άμεση επαφή με τα ούλα. Στη συνέχεια θα τοποθετήσει την λευκαντική κρέμα πάνω στα δόντια σας, μόνο στην εξωτερική πλευρά αυτών, και θα αφήσει να ενεργήσει από 15 έως 40 λεπτά στην κάθε γνάθο. Παράλληλα γίνεται χρήση του ειδικού μηχανήματος Laser. Κατά την λήξη της θεραπείας αφαιρούμε με μεγάλη προσοχή το υλικό με την βοήθεια της οδοντιατρικής αναρρόφησης.

166940cc0948b0bfc0ff361d74e3aa02Πονάει η διαδικασία;
Γενικά είναι μια ανώδυνη διαδικασία, υπάρχει όμως περίπτωση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της να υπάρξουν μικρές ενοχλήσεις.
Είναι ασφαλής μέθοδος;
Βεβαίως η λεύκανση δοντιών είναι μία αισθητική ασφαλής παρέμβαση για τη δημιουργία ενός λευκού και αστραφτερού χαμόγελου.
Πόσους τόνους μπορεί να αλλάξει το χρώμα;
Δεν μπορεί ο οδοντίατρος χωρίς να έχει ελέγξει πρώτα τον ασθενή, να προβλέψει με βεβαιότητα την έκταση και το βάθος της ανταπόκρισης των δυσχρωμικών ουσιών στον λευκαντικό παράγοντα.
Η επιτυχία της λεύκανσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες μερικοί από τους οποίους είναι:
• Η αιτία της δυσχρωμίας και το βάθος αυτής
• Η επιφανειακή υφή της αδαμαντίνης και η δομή των δυσχρωμικών οδοντικών ιστών.
• Οι συνήθειες του ατόμου

Αντενδείξεις;
Η λεύκανση δεν ενδείκνυται για δόντια σπασμένα, με κατάγματα στην αδαμαντίνη, ιδιαίτερα τερηδονισμένα, με πολλά σφραγίσματα, με θήκες ή γέφυρες.
Κλείνοντας την κουβέντα μας,θα ήθελα να ενημερώσω τις αναγνώστριες σας, ότι η ποσότητα λεύκανσης των δοντιών είναι συγκεκριμένη για κάθε τύπο δοντιών. Δεν μπορείτε και δεν υπάρχει λόγος να υπεραυξάνετε τη λευκότητα αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά την :
Διονυσία Κων. Συκά 
Χειρουργό Οδοντίατρο (D.D.S) Αισθητική Οδοντιατρική – Εμφυτεύματα 
Πρ. Ηλία 24, Γλυφάδα 166 74 τηλ: 210 9604045 
Πηγή: Beauty-hall.gr

You may also like