Η Amelie πάει στο Μπρόντγουεϊ….

amelieΣτη σκηνή του Μπρόντγουεϊ θα μεταφερθεί η ταινία «Amelie» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Audrey Tautou.

Σύμφωνα με το BBC, ο συνθέτης Νταν Μεσέ έγραψε στη σελίδα του συγκροτήματός του στο Facebook ότι θα συνθέσει τη μουσική της παράστασης και πως θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Κρεγκ Λούκας, καθώς και με τον επίσης συνθέτη Νέιθαν Τάισεν.Ο Μεσέ επιβεβαίωσε την εμπλοκή του στην παραγωγή, αφού ωστόσο είχαν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης.

«Τελικά δεν ήταν το καλύτερα φυλασσόμενο μυστικό, αλλά είμαι υπερήφανος να ανακοινώσω ότι ανέλαβα να μεταφέρω την ταινία ‘Amelie’ στο Μπρόντγουεϊ» έγραψε στο Facebook.

Αναφερόμενος στη μουσική της ταινίας, που υπογράφει ο Γιαν Τιρσέν και η οποία αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο, ο Μεσέ είπε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σάουντρακ όλων των εποχών και είναι ένας από τους λόγους που λάτρεψε την ταινία. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η μουσική της παράστασης θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ακόμα δεν εχουν δοθεί λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές της παράστασης, αλλά και για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα…

Η γαλλική ρομαντική κομεντί (2001) σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ Ζενέ σημείωσε τεράστια επιτυχία, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, τέσσερα βραβεία Σεζάρ και ήταν υποψήφια για πέντε Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Πηγή: in.gr

You may also like