Η Aveda καλωσόρισε τη νέα σειρά εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης – nutriplenish™

Ένα ηλιόλουστο πρωινό στο Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα είχαμε την ευκαιρία να νιώσουμε κοντά στη φύση και να γνωρίσουμε τη νέα σειρά της Aveda.

Μία αξέχαστη εμπειρία που συνδέει τη Φύση, τον άνθρωπο και την ομορφιά μαλλιών μας περίμενε στο PressDay που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες, για την παρουσίαση της Nutriplenish™

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των Μέσων, beauty influencers και wellness bloggers επισκέφθηκαμε το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα με farming chic ενδυμασία, την οποία απογειώσαμε με customized γαλότσες και anorak jackets με το λογότυπο της Aveda™.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σε έναν ονειρικό εσωτερικό χώρο με χαλαρή country διακόσμηση, δημιουργώντας μία φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους, οι οποίοι παρακολουθήσαν με ενδιαφέρον τη σύντομη παρουσίαση αναφορικά με το νέο λανσάρισμα.  Παράλληλα, μέσω των vegan snacks αλλά και των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda™ κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη

Η νέα σειρά Nutriplenish™ υπόσχεται ενυδάτωση 72 ωρών για ορατά πιο υγιή μαλλιά χάρη στη σύνθεση του από βιολογικό έλαιο ροδιούβιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο μάνγκο. Το νέο λανσάρισμα που αποτελείται από σαμπουάν, conditioners και hairoil, έχει υπέροχο φυσικό άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο, και θρέφει εκ των έσω την τρίχα προσφέροντας ασυναγώνιστη ενυδάτωση για κάθε τύπο μαλλιών.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι διασκέδασαν κατά την περιήγησή τους στο κτήμα με τρακτέρ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Ελληνικά, Βιολογικά προϊόντα που παράγει το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας», ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους στο χώρο. Την εκδήλωση υποστήριξαν η εταιρία Nature Valley με τις θρεπτικές της μπάρες δημητριακών και η Οικογένεια Χριστοδούλου με τους γευστικούς χυμούς της.

Η Aveda™ η φυσικής προέλευσης & υψηλής απόδοσης μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι  παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

You may also like