Η Avon τιμά την «Ηρωίδα-Έμπνευση»στα Βραβεία Βιβλίου Public 2016

avon_bfap_k-mount & poster_1Στην ειδική κατηγορία «Ηρωίδα – Έμπνευση» των Βραβείων Βιβλίου Public, με την υποστήριξη της Avon, νικήτριες ανακηρύχθηκαν όλες οι γυναίκες!

Η Avon, υποστηρικτής της ενδυνάμωσης και της ανεξαρτητοποίησης των γυναικών παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα Βραβεία ΒιβλίουPublic2016 και συγκεκριμένα, από την ειδική Κατηγορία έκπληξη «Ηρωίδα-Εμπνευση». Στα φετινά Βραβεία Βιβλίου Public,η κατηγορία αφιερωμένη στις γυναίκες, υποστηρίζεται από την εταιρεία για τις γυναίκες!

Το βραβείο «Ηρωίδα-Έμπνευση» των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 απονεμήθηκε από την Εμμανουέλα Παυλίδου, Γενική Γραμματέα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, στην συγγραφέα Λένα Μαντά για το βιβλίο “Μια συγγνώμη για το τέλος“, των εκδόσεων Ψυχογιός, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε,στις 24 Μαΐου, στο θέατρο Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου.

Στην τρίτη χρονιά του, ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες, ανέδειξε οκτώ νικητές από μια δεξαμενή 2.000 υποψηφίων βιβλίων, 1.300 συγγραφέων και 150 εκδοτών, με τιμώμενη χώρα για το 2016 τη Γαλλία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Avon παρουσίασε ένα ιδιαίτερο happening, δημιουργώντας έναν «τοίχο» με ορισμούς της γυναίκας-ηρωίδας, όπου οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για μια ακόμη φορά, επιλέγοντας με αυτοκόλλητα “like” και “love”, όμοια με αυτά μιας ζωντανής σελίδας facebook, τον ορισμό που τους εκφράζει περισσότερο! Παράλληλα, με έμφαση στη σημασία της ζωντανής επικοινωνίας, η Avon χάρισε επί τόπου ένα προϊόν περιποίησης χεριών από τη σειρά Planet Spa σε όσες συμμετείχαν στην πρωτότυπη αυτή ψηφοφορία!Γιατί είναι ωραίο τα χέρια να αγγίζονται, να φιλιούνται, να σφίγγονται … Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να δημιουργήσει μια γέφυρα ανάμεσα στον κόσμο του διαδικτύου και της πραγματικότητας, τον κόσμο των βιβλίων και της ομορφιάς, των ..κόσμων που συνδέονται με κάθε τρόπο καθημερινά.

Print

Hπεριγραφή που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις των παρευρισκόμενων έγραφε: Γυναίκα-ηρωίδα είναι αυτή που βρίσκει την ευτυχία στα απλά καθημερινά πράγματα.

You may also like