Η Barbour παρουσιάζει τη νέα της συλλογή σε συνεργασία με την Alexa Chung

Η Barbour, το κορυφαίο και ιστορικό lifestyle brand συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Alexa Chung η οποία σχεδιάζει νέα πανωφόρια για την χειμερινή συλλογή, με έμπνευση από τα πατρόν κλασσικών σχεδίων της Barbour και προσεγγίζοντας τα με νέα ματιά. Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από την παράδοση, τη δεξιοτεχνία, τη μοντέρνα αισθητική και τον έντονο χαρακτήρα της,που την κάνει τόσο διαχρονική όσο και ενεργητική.

Αυτή η συνεργασία μεταξύ του brand και της Alexa Chung ήρθε φυσικά, καθώς το διάσημο fashion icon έχει περάσει τη ζωή του φορώντας Barbour, ως παιδί από τα βροχερά λιβάδια του Hampshire μέχρι το Glastonbury ως ενήλικας.

 «Μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχουν συνδεθεί με ένα ρούχο της Barbour. Η μυρωδιά του κεριού με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Για μένα, η Barbour αποτέλεσε μέρος της παιδικής μου ηλικίας, της ενηλικίωσής μου και είμαι εξαιρετικά περήφανη που είναι πλέον μέρος και του μέλλοντος μου.»


Alexa Chung


Barbour

Αρχικά ιδρύθηκε από τον John Barbour για την παροχή προστατευτικών εξωτερικών ενδυμάτων στους ψαράδες, τους ιστιοπλόους και τους ναυτικούς για τις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες της Βρετανίας. Σήμερα, προσφέρει μια πλήρη γκάμα ειδών ένδυσης και υπόδησης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα πουκάμισα, τα πλεκτά, τα παντελόνια και τα αξεσουάρ έχουν πλέον εξίσου μεγάλη ζήτηση με τα εμβληματικά εξωτερικά ενδύματα της Barbour. Πάντα συνώνυμες με τη βρετανική ύπαιθρο, οι συλλογές της Barbour παρουσιάζουν από τον καλύτερο πρακτικό ρουχισμό της υπαίθρου μέχρι την πιο αστική μόδα. (barbour.com/AlexaChung )

ALEXA CHUNG

To brand ALEXA CHUNG ξεκίνησε στο Λονδίνο το 2016. Είναι το πνευματικό παιδί της Alexa Chung που γεννήθηκε στο Hampshire το 1983. 

Με εμπειρία σχεδόν μιας δεκαετίας στον σχεδιασμό ρούχων για άλλες μάρκες και με την ιδέα να ξεκινήσει μια δική της μάρκα να καλλιεργείται έντονα στο μυαλό της για κάποιο χρονικό διάστημα, η Alexa αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κυκλοφορήσει την ομώνυμη μάρκα υπό την επωνυμία ALEXA CHUNG, και έτσι επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη για να διοικήσει δημιουργικά μια επιχείρηση που συνδέεται εμφανώς με τις βρετανικές ρίζες της.

Στο επίκεντρο της μάρκας βρίσκεται το όραμα της Alexa: να δημιουργήσει ρούχα που ο κόσμος θα θέλει να φορά. Συνδυάζοντας την παριζιάνικη κομψότητα με τη ζωντάνια της Νέας Υόρκης, καθώς και τη χαρακτηριστική βρετανική αίσθηση του χιούμορ, παράλληλα εμπνέεται από τα πάντα, από τη ανεμελιά της Jane Birkin μέχρι τη ριγέ μπλούζα του David Hockney.

You may also like