Η beauty editor Εύη Τσανάκα βρήκε τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Εάν νομίζετε ότι είστε οι μόνες, που αντιμετωπίζουν την κατάρα των λεπτών μαλλιών, σας λέμε πως πρέπει να το ξανασκεφτείτε: Πολλοί περνούν όλη τους τη ζωή, προσπαθώντας να μετατρέψουν τα μαλλιά τους, σε πιο σκληρά και ανθεκτικά. Εμείς λοιπόν σας λέμε, πως πρέπει να αποδεχτείτε την συγκεκριμένη κατάσταση ως έχει, γιατί η λύση για πιο πλούσια μαλλιά υπάρχει. Ακόμα και αν πρόκειται για ψευδαίσθηση. Ακριβώς όπως το σωστό κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, και το σωστό eyeliner μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν “γατίσια”, το σωστό κούρεμα μπορεί να μετατρέψει τα λεπτά μαλλιά σε μια (φαινομενικά) παχιά και ογκώδη κόμη.

Έτσι, αντί να θρηνείτε τα μαλλιά που δεν έχετε και τα λάθος γονίδια που πιθανόν κληρονομήσατε, σας φέρνουμε τα πιο τέλεια νέα για το επόμενο κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν τριπλάσια. Από το classy pixie μέχρι το πιο μακρύ lob, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω που θα όχι μόνο θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μαλλιά σας, αλλά θα αναδείξουν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Οι πλαϊνές χωρίστρες δίνουν πολύ μεγαλύτερο όγκο, σε σχέση με εκείνες στη μέση του κεφαλιού. Οι φράντζες είναι ένας εύκολος τρόπος, να προσθέσουμε όγκο, με την προϋπόθεση όμως πως τα μαλλιά μας στην φυσική τους μορφή δεν είναι σγουρά. Πείτε ναι στα ασύμμετρα καρέ που είναι μεν κλασσικά αλλά άκρως θηλυκά.

 

You may also like