Η designer συλλογή για σκύλους που θα κάνει κι εσάς να ζηλέψετε

Μήπως ο σκύλος σας θέλει, επιτέλους, να αποκτήσει τη δική του γκαρνταρόμπα για τις εξόδους του; Μήπως έχει βαρεθεί να σας βλέπει να διαλέγετε τα ρούχα σας, όταν εκείνος δεν έχει τίποτα ή, ακόμη κι αν έχει, είναι ένα απλό μπλουζάκι; Το νέο brand«V.I.P.» («Very Important Puppies) έρχεται για να κάνει τον δικό σας σκύλο πρωταγωνιστή της πασαρέλας,με ρούχα που ακόμη κι εσάς θα κάνουν να ζηλέψετε.

«Η ‘V.I.P.’ φτιάχνει εκλεπτυσμένα ρούχα και αξεσουάρ για σκύλους. Σχεδιασμένη για στυλ, λειτουργικότητα και παιχνίδι, η εταιρεία ενσαρκώνει την αγνή αγάπη του να βγαίνεις έξω με το κατοικίδιό σου», λέει το brand στην ιστοσελίδα του.Τ-shirt, φούτερ με κουκούλα, military κι αδιάβροχα βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές που έχετε να κάνετε.

Η εν λόγω εταιρία ιδρύθηκε από τις αδερφές Sabrina Albarello και Katerina Karelas. Η Albarello έχει ασχοληθεί με τον τομέα της μόδας, ενώ η Karelas με αυτόν των επιχειρήσεων, και μαζί δημιουργούν μόδα για σκύλους που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και πολύ στυλ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Οι σκύλοι πρέπει να περπατάνε με τους ανθρώπους στη ζωή και στη μόδα».

Ο σχεδιαστής και σύντροφος της Albarello, Heron Preston, γνωστός για τα τολμηρά και πρωτοποριακά του σχέδια, θα αποτελέσει την πρώτη designer συνεργασία της V.I.P. Στο μέλλον, θα ακολουθήσουν κι άλλες, με influencers από το χώρο της μόδας, του designκαι της τέχνης που θα συμπληρώνουν τις συλλογές που θα φτιάχνει το ίδιο το brand.

H V.I.Pθα αρχίσει να πωλείται στα καταστήματα SAKS στην Αμερική από τον Νοέμβριο. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στη σελίδα της Very Important Puppies  και στον λογαριασμό τους στο Instagram.

You may also like