Η Gal Gadot επίσημα στο «Έγκλημα στον Νείλο»

Το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» (Murder on the Orient Express) του 2017 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το sequel του, «Έγκλημα στον Νείλο» (Death on the Nile) και ο Kenneth Branagh ως Ηρακλής Πουαρό καλείται να εξιχνιάσει μία ακόμη μυστηριώδη υπόθεση.

O Branagh, που είναι και ο σκηνοθέτης των ταινιών, δείχνει συνεχώς το εξαιρετικό του γούστο στην επιλογή των ηθοποιών που θα συνθέσουν το cast των ταινιών του. Το 2017, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τους Johnny Depp, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer και Judi Dench,για χάρη της ταινίας, ενώ η συλλογή του castτου sequel ξεκινά επίσης πολύ δυναμικά. Η Gal Gadot, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της WonderWoman, είναι η πρώτη ηθοποιός που επιβεβαιώνεται ότι θα συμμετάσχει στην ταινία, στο ρόλο της Linnet Ridgeway Doyle.

H Linnet Doyle είναι ο χαρακτήρας που ουσιαστικά ξεκινά την ιστορία στο βιβλίο της Agatha Christie. Πρόκειται για μία πλούσια κληρονόμο που απευθύνεται στον Πουαρό για να τη βοηθήσει, ώστε να σταματήσει τη φίλη της, Jacqueline de Bellefort, από το να την καταδιώκει συνέχεια. Η Linnet παντρεύτηκε πρόσφατα τον αρραβωνιαστικό(Simon Doyle) της φίλης της, με αποτέλεσμα τώρα να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. O Simonκαι η Linnet επιβιβάζονται στο ατμόπλοιο «Karnak» για να την αποφύγουν, όμως εκείνη το μαθαίνει και μπαίνει στο πλοίο. Ο Πουαρό επιβιβάζεται επίσης και μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες αρχίζει να ξεδιπλώνεται ένα μυστήριο κατά τη διάρκεια της εκδρομής στον Νείλο.

Η επιλογή της Gal Gadot είναι ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο Branagh, αφού όχι μόνο είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood αυτήν τη στιγμή, αλλά είναι και μία απίστευτα ταλαντούχα και δυναμική γυναίκα που δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στο ρόλο που της ανατίθεται.

Το «Έγκλημα στο Νείλο» αναμένεται να αρχίζει τα γυρίσματα την Άνοιξη του 2019 και περιμένουμε εναγωνίως να δούμε ποιο θα είναι το τελικό –σίγουρα γεμάτο μεγάλους αστέρες- cast που θα το απαρτίζει.

You may also like