Η Guinness γιορτάζει το Saint Patrick’s Day…με διαφορετικό τρόπο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Guinness γιορτάζει το Saint Patrick’s Day, την γιορτή της φιλίας και της Ιρλανδικής κουλτούρας, με μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία & party σε συνεργασία με τον Red FM 96.3, σήμερα το βράδυ!

Οι μοναδικές στιγμές με τους φίλους μας και οι εορταστικοί παλμοί έχουν γίνει πολύτιμα αγαθά και τα προσμένουμε…πιο πολύ από ποτέ! Η Guinness, η αγαπημένη Ιρλανδική stout μπίρα, με την χαρακτηριστική της γεύση και βελούδινη υφή, σε συνεργασία με τον Red FM 96.3, προσφέρει την απόλυτη τρίωρη ψηφιακή εμπειρία, με live band music και DJ sets, υπό τους ήχους της Ιρλανδικής μουσικής σκηνής.

Για περισσότερα από 250 χρόνια, η Guinness τιμά και γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Και φέτος, εξακολουθεί να είναι δίπλα μας, πάντα με ασφάλεια από το σπίτι μας, για να υψώσουμε περήφανα τα ποτήρια μας, με αγαπημένα Ιρλανδικά τραγούδια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε σήμερα στις 8 μμ…. Ζωντανά στη συχνότητα του Red FM 96.3 ή στο redfm.gr! Γιορτάσετε και εσείς το Saint Patrick’s Day, παρέα με τη Guinness!

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και στην σελίδα της Guinness στο Facebook!

Μας αξίζει αυτή η γιορτινή στιγμή…πιο πολύ από ποτέ!

Στη υγεία μας! Sláinte!

You may also like