Η Helena Bonham Carter στην ταινία ‘Cinderella’

Helena-helena-bonham-carterΗ Helena Bonham Carter πρόκειται να συμμετάσχει σε ακόμα μια ταινία της Disney και πιο συγκεκριμένα στην ταινία ‘Cinderella’.

‘Ψάχναμε για παλιές, αγαπημένες ταινίες που δεν τις έχουμε δει σε μοντέρνα εκδοχή και ανακαλύψαμε ότι ποτέ δεν έχει γίνει remake μιας πολύ αγαπημένης ιστορίας, της Cinderella’, δηλώνει ο παραγωγός Simon Kindberg στο Hero Complex.
Την μεταφορά του κλασσικού παραμυθιού στη μεγάλη οθόνη θα σκηνοθετήσει ο Kenneth Brannagh, με σενάριο της Aline Brosh McKenna (‘The Devil Wears Prada’) , ενώ η νέα κινηματογραφική δουλειά χαρακτηρίζεται ως ταινία φαντασίας. Η εκκεντρική ηθοποιός Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την καλή νεράιδα, στο ρόλο της Σταχτοπούτας θα παρακολουθήσουμε τη Lily James (‘Downton Abbey’) , στον γοητευτικό πρίγκιπα τον Richard Madden (‘Game of Thrones’) , ενώ το ρόλο της κακιάς μητριάς Lady Tremaine, θα ενσαρκώσει η Cate Blanchett.

Κι’ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε από τη Σταχτοπούτα του 1950 σε κινούμενα σχέδια τη νεράιδα ως τη γλυκιά γιαγιά που βοηθά την ηρωίδα να πραγματοποιηθεί το όνειρό της και να πάει στο χορό, η νέα εκδοχή θα είναι πιο…’σκοτεινή’.
Την Helena Bonham Carter θα απολαύσουμε στην ταινία της Disney ‘The Lone Ranger’ , η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Πηγή: http://herocomplex.latimes.com

You may also like