Η Jennifer Aniston θα παίξει την πρώτη LGBT γυναίκα Πρόεδρο της Αμερικής

Η νέα κινηματογραφική δουλειά της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Οι πρώτοι μήνες του 2018 ήταν από τις καλύτερες περιόδους για το Netflix, που έχει καταφέρει να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στις αγαπημένες μας εταιρείες με το πλήθος προγραμμάτων που προσφέρει. «Stranger Things», «Jessica Jones», «13 Reasons Why» αποτελούν μόνο μερικά από αυτά.

Το Netflix, όμως, δεν παράγει μόνο σειρές αλλά και εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες. Έτσι και τώρα προετοιμάζει νέα πολιτική ταινία με τη Jennifer Aniston στον πρωταγωνιστικό ρόλο. H παραγωγή ονομάζεται «First Ladies» και η Αμερικανή ηθοποιός θα υποδυθεί την πρώτη γυναίκα LGBT που γίνεται Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στο πλευρό της θα βρεθεί η ηθοποιός και κωμικός stand-up comedy Tig Norato που θα υποδυθεί την Πρώτη Κυρία.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, «το  First Ladies είναι μία πολιτική κωμωδία για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο (των ΗΠΑ) και τη σύζυγό της, την Πρώτη Κυρία. Όταν η Beverly και η Kasey Nicholson μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο, θα αποδείξουν ότι πίσω από κάθε σπουδαία γυναίκα… βρίσκεται μία άλλη σπουδαία γυναίκα.»

Η Tig Notaro θα είναι και σεναριογράφος της ταινίας μαζί με τη Stephanie Allynne, όπως επίσης και παραγωγός μαζί με τους: Stephanie Allynne, Jennifer Aniston, Adam McKay, Will Ferrell, Jessica Elbaumκαι Betsy Kochαπό την Gloria Sanchez Productions.

Photocredit

You may also like